in

Super Bowl közvetítés 2016 – tévében, live stream, online

Super Bowl közvetítés 2016 – tévében. live stream.

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös szezonjának nagydöntőjét, az 50. Super Bowlt magyar idő szerint február 8-án, 0.30-kor rendezik meg, a californiai Santa Clarában.

Az alapszakaszelső Carolina Panthers Denver Broncos elleni összecsapását a Sport1 élőben közvetíti, sőt, 22 órától felvezető műsorral is jelentkezik.

Livestream, online közvetítési linkek

A mérkőzés egyik résztvevője a Carolina Panthers, amely az alapszakaszból az NFC első kiemeltjeként jutott a rájátszásba 15–1-es mutatóval. Erőnyerőként csak a konferencia-elődöntőben játszott először.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Itt hazai pályán a Seattle Seahawkst győzte le. A konferenciadöntőben szintén hazai pályán győzött a Arizona Cardinals ellen. A Carolina korábban egyszer játszott Super Bowlt, amelyet elvesztett (XXXVIII).

A másik résztvevő a címvédő Denver Broncos, amely az alapszakaszból az AFC első kiemeltjeként jutott a rájátszásba 12–4-es mutatóval. Erőnyerőként csak a konferencia-elődöntőben játszott először. Itt hazai pályán a Pittsburgh Steelerst győzte le. A konferenciadöntőben szintén hazai pályán győzött a címvédő New England Patriots ellen.

A Denver korábban hétszer játszott Super Bowlt, ebből kettőt nyert meg (XXII, XXIII).

Este 10-től Trash Talk “extra” a Super Bowl elé, éjféltől pedig az év meccse a Sport1-en!

SUPER BOWL 50 (2016. 2. 8.)
Denver Broncos (1.)– Carolina Panthers (1.) 0.30

Livestream, online közvetítési linkek

Szólj hozzá!

Palmolive nyereményjáték – csajbringa, kényeztetés a nyeremény

hatos lottó nyerőszámok

Hatos lottó nyerőszámai és nyereményei – 5. hét: 2016.02.07