Stavmat nyereményjáték - nyerj értékes ajándékot: a játék július 31-ig tart

Stavmat nyereményjáték – nyerj értékes ajándékot: a játék július 31-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Stavmat nyereményjáték – nyerj értékes ajándékot: a játék július 31-ig tart.

Vásárolj a Stavmatnál bármilyen Xella terméket, legalább 20 000 Ft értékben és regisztrálj a játékra!

Ha Te leszel a szerencsés nyertes, akkor tiéd lehet a fődíj és lehetőséged nyílik 200 000 Ft értékben fürdőszobai termékeket választani a Stavmat árukínálatából.

A Játék nyereménye: 1 (egy) db 200 000 Ft értékű Stavmat Utalvány, amelynek értéke legkésőbb 2018. szeptember 30-ig levásárolható bármely olyan fürdőszobai termékre, amely a Szervező magyarországi kereskedéseiben elérhető. A sorsolás 2018. augusztus 2-án, a Szervező székhelyén, a véletlenszerűség elve alapján történik.

Egy vásárlás, egy esély

Egy Játékos egy vásárlást csak egyszer tud online regisztrálni, a többszörös regisztrációk a Játékból kizárásra kerülnek.

A részvétel érvényességi feltétele, hogy a Játékos a Termék vásárlását igazoló, beküldött bizonylat számú eredeti számlát a nyeremény átvételéig megőrizze, és a nyeremény átadásakor a Szervező kérésére bemutassa. A Szervező csak eredeti számla bemutatását fogadja el. Amennyiben a Játékos a vásárlást igazoló blokkot/számlát nem őrzi meg, vagy bármely tekintetben nem felel meg jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeknek a Játékból automatikusan kizárásra kerül.

A játékban azok a Xella (Ytong, Multipor vagy Silka) termékek szerepelnek, amelyek a Stavmat magyarországi építőanyag kereskedelmi hálózatában elérhetők.

A játék ideje:
2018. június 1 – július 31.

Játékszabály

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super