Star Academy indul a TV2-n

Hirdetés
Hirdetés

Vadonatúj, reality elemekkel színesített tehetségkutató indul ősszel a TV2-n. A Star Academy már várja az énekelni tudó tehetségek jelentkezését, ahonnan a győztes közel 40 millió forint értékű nyereménnyel távozhat!

Siófokon, a Media Hungary 2016 konferencián jelentette be a TV2 programigazgatója, hogy Star Academy címmel új, Magyarországon még ismeretlen műsort tűz képernyőjére ősszel a csatorna.

Az eredetileg holland formátumot már több, mint 50 országnak értékesítette a forgalmazó Endemol és most ősszel megérkezik a TV2-re is.

Ökrös Gergely elmondta, hogy a műsor a klasszikus, zenés tehetségkutatót vegyíti a reality elemeivel.

Olyan fiatalok költöznek a Star Academy házba, akik énekesként szeretnének befutni.

A szereplők mindennapjait, egymáshoz fűződő kapcsolatukat, zenei képzésüket, ének- és táncpróbáikat – melyekhez profi segítséget kapnak – a napi összefoglalókban követhetik nyomon a nézők.

Az egész heti felkészülés eredményét a hét végén, egy izgalmas, élő műsorban mutatják meg, ahol a zsűri mellett a nézők szavazataikkal befolyásolhatják, ki folytathatja tovább a versenyt. Az utolsó adásból a győztes énekes közel 40 millió forint értékű nyereménnyel távozik!

A produkciót az IKO készíti, akik közel húsz éves televíziós műsorgyártási tapasztalattal, kiemelkedő tehetségű szakember gárdával már számos zenés showműsort és reality-t sikerre vittek.

A Star Academybe mától lehet jelentkezni, a TV2 várja 18 év feletti, tehetséges, vagány fiatalok jelentkezését a tv2.hu/staracademy weboldalon.

Jöhetnek a hozzászólások