in

Sport szelet nyereményjáték – itt a Mesternégyes játék – minden 4. nyer

Sport szelet nyereményjáték 2019 – minden 4. nyer
Hirdetés
Hirdetés

Sport szelet nyereményjáték – itt a Mesternégyes játék – minden 4. nyer.

Nyerj minden 4. promóciós csomagolású Sport szelettel egy 31 g-os Sport szeletet vagy töltsd fel a csomagolás belsejében található kódot a sportszelet.hu oldalra, hogy a Tied lehessen az Edző Mesternégyes csomagjának általad választott darabja.

A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, hogy vásárolsz legalább egy promóciós csomagolású Sport szelet terméket. Ha a csomagolásban egy 6 jegyű kódot találsz, a kódot a www.sportszelet.hu oldalra töltsd fel a promóció ideje alatt, és válaszd ki, hogy a Playersroom, a BestByte, a WizzAir vagy a RayBan nyereményért szeretnél indulni. Ha pedig egy “NYERTEL” feliratot találsz a csomagolásban, akkor a www.sportszelet.hu weboldalon felsorolt beváltóhelyeken tudod a csomagolást elcserélni egy 31 g-os szeletes csokoládéra.

Vidd el a közel 4 millió darab ajándék Sport szelet egyikét, vagy válassz a napi 4 db 40 000 Ft értékű voucher közül, majd töltsd fel a kódot,és nyerj!

Extra kód

Mindenki, aki megtalált a “Extra Kód” menüpont alatt található tárgykereső játékban legalább 44 darab elrejtett 4-est formáló tárgyat, vagy négyest, 1 db extra Kódot kap. A rendszer egy pop up ablakban elkéri a Játékos e-mail címét, amelyre egy rendszerüzenetben kerül megküldésre az extra kód, amit egy csomagolásban található kód feltöltését követően használhatsz fel. Egyszerre egy db felhasználható extra kódod lehet.

A játék végétől számított 90 napig mindenképpen őrizd meg a csomagolást, amivel játszottál, mert ellenőrzések során szükséged lehet rá. Ha esetleg nem nyertél, akkor is őrizd meg a csomagolást, mert tartaléknyertesként kizárólag a csomagolás ellenében tarthatsz igényt a voucherre.

A játék kezdete: 2018.02.01
A játék lezárása: 2018.03.31

Kódfeltöltés

Hol válthatod be a “Nyertél” csomagolásomat termékre?

Nézd meg a beváltóhelyek listáját!

Várjuk a kommentedet!

Nescafe nyereményjáték – nyerj ajándékutalványt naponta: a játék március 31-ig tart

Chio nyereményjáték 2018 - beváltóhelyek listája

Chio nyereményjáték 2018 – ismét itt a minden 3. nyer játék: március 31-ig lehet játszani