in ,

Sport szelet nyereményjáték 2021 – 4 milliós fődíj: a játék március 31-ig tart

Hirdetés

Sport szelet nyereményjáték 2021 – 4 milliós fődíj: a játék március 31-ig tart.

Nyereményjátékunkban úgy vehetsz részt, ha megvásárolod a promócióban részt vevő termékek valamelyikét, majd feltöltöd a termék belsejében található promóciós kódot a www.apozitivenergiasport.hu oldalon.

A csomagolás belsejében NYERTÉL feliratot találsz, vagy egy promóciós kódot. NYERTÉL feliratú csomagolásodért cserébe egy 31g-os Sport szeletet adunk ajándékba, promóciós kódodat pedig feltöltheted, így szállhatsz versenybe a 40.000 Ft-os napi nyereményért, vagy a 4.000.000 Ft-os fődíjért.

A promóció 2021. február 01-től 2021. március 31-ig tart. A nyereményjáték teljes időtartama alatt minden nap játszhatsz.

Hány kóddal vehetek részt a nyereményjátékban?

Bármennyi promóciós kódot feltölthetsz. 1 kód feltöltésével a napi nyereményekre és a fődíjra is jogosult lehetsz.

Hova kell feltöltenem a kódot?

A promóciós kódot a www.apozitivenergiasport.hu oldalra kell feltöltened. Az első promóciós kód feltöltésével egy időben regisztrálnod is kell. A regisztráció az e-mail cím és a promóciós kód megadása után történik.

Hogy szerezhetek extra kódot?

Amennyiben a www.apozitivenergiasport.hu weboldalon található memória játékot sikerrel megoldod, vagy használod a „pozitivenergiasport” Instagram oldalon található SportEdző Instagram filtert”, extra kódhoz juthatsz. Az extra kódot kizárólag promóciós kód feltöltését követően vagy jogosult felhasználni. Extra kódot önmagában nem tudsz feltölteni. Amennyiben extra kóddal nyersz, az extra kód előtt feltöltött promóciós kód csomagolásával kell a nyertességedet igazolnod, ezért mindenképp őrizd meg az összes csomagolást, amivel játszol!

Bővebb ITT

Szólj hozzá!

Elmex nyereményjáték – nyerj ajándékkártyát: a játék február 28-ig tart!

Buksza nyereményjáték 2021 – nyerj a nyeretlen sorsjegyekkel! A játék március 7-ig tart