SPAR Szülinaptündér játék – nyerj egy Citroent

Hirdetés
Hirdetés

Zajlik SPAR nyereményjáték a Szülinaptündérrel – Fotózkodjon és nyerjen!

Látogass el egy SPAR áruházba!

Az alábbi üzletlistában megtalálod, hogy mely áruházakban készíthetsz közös képet Szülinaptündérrel, mellyel megnyerheti értékes ajándékok egyikét!Üzletek listája

Készíts közös képet a Szülinaptündérrel!

Fotózd le magad a SPAR-csoport üzleteiben kihelyezett promócióhoz kapcsolódó, a Szülinaptündért és a nyereményeket ábrázoló kartonfigurával, hogy megnyerhesse varázslatos ajándékaink egyikét!

Válaszd ki nyereményét az oldalon!
Töltse fel Szülinaptündérrel közös képét!

Amennyiben sikerült választania fantasztikus nyereményeink közül, töltse fel fotóját.

Egy 5000 Ft feletti vásárlással indulhatsz a fődíj sorsoláson is!

Ha a fotó mellé egy 5000 Ft feletti vásárlást igazoló blokk adatait is feltölti, indulhat a fődíj sorsoláson is, és megnyerheti játékunk fődíját, a Citroën C-Elysée-t! Minél több blokkot tölt fel, annál nagyobb eséllyel nyerhet!

A játék 2016. április 14. 8 órától 2016. április 27. éjfélig tart. A vásárlásoknak ez időszak alatt, az áruházak nyivatartási idejében kell történnie.

Nyeremény:
Azok között, akik egy vagy több 5000 Ft feletti blokk adatait feltöltik egy Citroën C-Elysée-t sorsolunk ki!

Képfeltöltéssel választható nyeremények:

Azok között, akik feltöltenek egy a Szülinaptündér kartonfigurával készült közös képet, az alábbi nyereményekből sorsolunk ki egyet-egyet:

2 főre szóló turista osztályú repülőjegy a Seychelle-szigetekre, 7 éjszaka szállás 4*-os szállodában elhelyezve.

A csomag tartalma: 15 db Persil Regular por 40 mosás, 15 db Persil Color gél 40 mosás, 15 db Persil Regular power-mix 28 mosás, 15 db Persil Color duo-caps 30 mosás, 10 db Silan Fresh Sky 2L, 10 db Silan Sensitive 2L, 10 db Silan Soft&Oils Gold 1,5L, 10 db Silan Secrets of Relaxation 2L.

A nyertes szabadon válogathatja össze a neki tetsző méretekből a pelenkákat (maximum 52 csomag Value Pack Minus Pelenka)

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super