SPAR nyereményjátékok – aktuális SPAR promóciók.

SPAR nyereményjátékok – aktuális SPAR promóciók

Hirdetés
Hirdetés

Íme a SPAR nyereményjátékok gyűjteménye – jöjjenek az aktuális SPAR promóciók.

DOBOZNYI NYEREMÉNY várja!

A Játék 2019. március 11-től április 21-ig.

A kiürült a sörös, üdítős és energiaitalos aludobozok gyűjtésével óvjuk környezetünket, csökkentjük a hulladék mennyiséget és számtalan más módon segítjük környezetünk állapotának megóvását. Most ezen túlmenően nyerhet is velük!

Váltsa vissza üres aludobozait a játékban résztvevő SPAR és INTERSPAR áruházakban, tartsa meg az automatánál kapott bónt és regisztráljon a nyerodoboz.hu oldalon, töltse fel a bón adatait és máris nyerhet. Kéthetente kisorsolunk 20 db 10.000Ft értékű SPAR ajándékkártyát, valamint a játék végén fődíjként egy 500.000Ft értékű utazást.

Ha a játék időtartama alatt 3 különböző héten is feltölt bón adatokat, megnyerheti a különdíjat, ami egy 200.000Ft értékű SPAR ajándékkártya.

A regisztrált bónokat tartsa meg 2019. június 16-ig, mert a nyereményeket csak ezeknek a bemutatásával tudja átvenni. A bónok beváltási határideje: 2018. július 14.

Részletek és játékszabály: www.nyerodoboz.hu

Returpack nyeremény

Nyerjen játékot a REGIO játéktól!

Regisztráljon 2019. április 1. — 30. között, használja SuperShop kártyáját ezen időszakban bármely partnerünknél, és nyerje meg a 20 db 10 000 Ft értékű REGIO JÁTÉK vásárlási utalvány vagy az 5 db LEGO® Classic – Nagy méretű kreatív építőkészlet egyikét!

További részletek és feltételek a www.supershop.hu oldalon.

A promóció időtartama: 2019. április 1. — 30.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super