Soproni nyereményjáték a TESCO-ban – nyerj élménycsomagot: július 6-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Soproni nyereményjáték a TESCO-ban – játssz és nyerj élménycsomagot.

Vásárolj legalább 6 db bármilyen Soproni (Soproni Óvatos Duhaj IPA, Soproni Klasszikus, Soproni Fekete Démon, Soproni 1895, Soproni Maxx, Soproni Radler 2%, Soproni Radler 0,0%) üveges, dobozos vagy multipack terméket bármely Tesco áruházban.

A Fődíj sorsoláson minden Játékos részt vesz, aki legalább 1 db érvényes kód feltöltésével 2017. június 01. 00:00 – július 06. 23.59 között részt vett a játékban. A Fődíj sorsoláson a játékosok e-mail címei vesznek részt. A Játékosok az adott e-mail címről beküldött kódok darabszámának növelésével, nyerési esélyüket is növelik.

Heti sorsolásonként 5 nyertes kerül kisorsolásra, az alábbi nyereményekkel:

  • 5 x 5 tálca 0,5l Soproni Klasszikus dobozos sör

Fődíj:

  • 3 db „Élmény Neked” csomag egyike, 500 000 Ft értékben:

IPA élménycsomag

Élményhétvége a Mátrában 4 fő részére 2 éjszaka szállással, teljes ellátással, ajándék Soproni IPA fogyasztással, transzferrel budapesti indulással és érkezéssel és napközbeni élményprogramokkal.

Radler élménycsomag

Élményhétvége a Balatonon 4 fő részére 2 éjszaka szállással, teljes ellátással, ajándék Soproni Radler fogyasztással, transzferrel budapesti indulással és érkezéssel és napközbeni élményprogramokkal.

Klasszikus élménycsomag

30 fős sörparty a Soproni támogatásával. A bulihoz a helyszínt – a Nyertes lakhelyén vagy előre kiválasztott településen –, a vacsorát, a Soproni Klasszikus sört és a zenét a Szervező biztosítja.

 

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super