Sok-sok sajtot nyerhetsz egy recepttel

Hirdetés
Hirdetés

Új szponzorral, nemzetközileg ismert magyar élelmiszermárkával erősít az új évben a Győri Audi ETO. Az együttműködés receptversennyel indul, a szurkolóktól a legjobb sajtos ételreceptet várja a Klub és a Hajdú sajt. A győztes recept beküldőjét több mint hat kiló sajttal, két aranybérlettel és egy csapatvacsorával jutalmazzák.

A kétszeres BL-győztes kézilabdaklub és új szponzora, a Hajdú sajt keresi a legfinomabb sajtos étel receptjét. A verseny tegnap került kihirdetésre a csapat első idei mérkőzésén, amelynek keretében a Görbicz Anita vezette zsűri január 31-ig várja a szurkolóktól és a kézilabda szerelmeseitől a pályázatokat. A tét nem kicsi, hiszen a győztes kiemelkedően értékes díjakat kap:

1. A szponzor Hajdú sajt Magyarország egy főre jutó átlagos éves sajtfogyasztásának megfelelő mennyiségű, azaz 6,2 kg sajtot (OÉTI) ajánl fel.
2. A Győri Audi ETO KC 2 db aranybérletet ajánl fel a teljes 2016/2017-es szezonra.
3. A csapat felajánlása a győztes recept beküldőjének: meghívás egy 2016. tavaszi csapatvacsorára, amelyre a nyertes elkészítheti a lányoknak a győztes sajtos ételt.

A versenyre bárki pályázhat a recept és egy fotó beküldésével, amelyen az étel és a pályázó személy látható. Beküldési cím: jatek@gyorietokc.hu, határidő: 2016. január 31. A zsűri elnöke a csapatkapitány Görbicz Anita, tagjai pedig a Hajdú sajt és a Klub vezetősége. A győztes február 15-én kerül kihirdetésre.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super