in ,

Skandináv lottó nyerőszámok, nyeremények

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei
Hirdetés
Hirdetés

Skandináv lottó nyerőszámok, nyeremények.

A Skandináv lottó esetében 35 számból 7-et kell megjelölni. A számok két sorsoláson is részt vesznek: egy gépin és egy kézin, ez az úgynevezett ikersorsolás. Mindkét számsorsolás alkalmával 7-7 számot húznak ki. A játékos akkor nyer, ha bármelyik, vagy akár mindkét sorsoláson legalább 4 találata van. Játszani saját számokkal is lehet, de bárki kérhet véletlenszerűen választott számokat is.

A Skandináv lottó sorsolását szerda esténként 20:30-tól lehet megnézni az M1-en.

Számhúzónak bárki jelentkezhet, ha a játékba küldés hetében egy szelvényen legalább1 575 Ft (7 alapjáték) értékben játszott Skandináv lottót, és telefonon vagy weboldalunkon keresztül pályázik. Az 5 hetes szelvénnyel minden héten pályázhat a szelvénye érvényességéig, ha azon legalább 7 mezőt megjátszott.

Nyeremények

A Skandináv lottó nyereményeinek nagysága attól függ, hogy:
•    hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra,
•    van-e az előző játékhétről halmozódó nyeremény, és
•    hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban, vagyis hányan értek el 4, 5 vagy 6 találatot.

Halmozódás 

Amennyiben sem a gépi, sem a kézi sorsolás 7 nyerőszáma nem hoz telitalálatot, a főnyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez.
A halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a  Részvételi Szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a jackpot, vagyis a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 4, 5 és 6 találatoké is.

Hogyan kell kitölteni egy online Skandináv lottó szelvényét?

Egy számmezőn 35 számból
7-et kell megjelölni.
Ez számít egy alapjátéknak.
Egy szelvényen 10 számmezőben jelölhet meg számokat.

Az online fogadásnál  lehetősége van ún. gépi játékot játszani. Ebben az esetben kattintson a mező jobb felső sarkában találhatóGyorstipp gombra. Ezzel a funkcióval a rendszer véletlenszerűen öt számot jelöl ki a játékmezőn. Kifizetés előtt a megjelölt számokat bármennyiszer javíthatja. Egy-egy megjelölt számra kattintva tudja törölni a kiválasztást, majd tetszőlegesen módosítani a megjátszani kívánt számot.

Jöhetnek a hozzászólások

Surf nyereményjáték az Auchan-ban – a játék július 6-ig tart

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámok, nyeremények