Silan nyereményjáték: nyerd meg az álomruhát

Hirdetés
Hirdetés

Silan nyereményjáték a Rossmann-ban. Silan-Daalarna Nyerje meg álomruháját!

A Játékban az alábbi módon lehet részt venni:

“Vásároljon bármilyen Silan terméket a nyereményjátékban résztvevő bármelyik magyarországi Rossmann üzletek egyikében, és nyerje meg a 500.000 Ft értékű egyedi Daalarna alkalmi ruhát, vagy az 5 db páros belépőjegy egyikét a Silan által támogatott Daalarna Fashion Show-ra.

Regisztráljon a www.silanfashion.hu weboldalon.

Válaszoljon 2 könnyű kérdésünkre és töltse fel a blokk AP számát, a vásárlás dátumát és időpontját. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert csak a helyesen kitöltött kódfeltöltéseket áll módunkban érvényesnek tekinteni.

Internetes regisztráció esetén a megadott e-mail címen értesítjük a játékban való részvételről. Csak olyan eredeti blokkot/számlát áll módunkban elfogadni, amelyen egyértelműen, beazonosíthatóan fel vannak tüntetve a vásárolt termékek megnevezései! Őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát, amelyen jól olvasható a termék megnevezése.

A nyertes küldje el a blokkal/számlával együtt nevét, címét, telefonszámát és azt az e-mail címet, amelyen a nyereményekkel kapcsolatos egyeztetés miatt elérhető, a következő címre: X-Matrix Kft. 1123 Budapest, Alkotás út 39/B. Jelige: „Nyerje meg álomruháját”.” – áll a kiírásban.

Nyeremény:
1 db 500.000 Ft értékű egyedi Daalarna alkalmi ruha,
5 db páros belépőjegy a Daalarna Fashion Show-ra (2016. február 26. 20 óra).
Cím a nyertes blokk beküldéséhez: „Nyerje meg álomruháját” X-Matrix Kft. 1123 Budapest, Alkotás út 39/B.

A játék 2016. január 18. és 2016. január 29. között zajlik, a sorsolásra 2016. február 4.-én kerül sor.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super