in

Shell nyereményjáték – Nyerj utazást! A játék május 30-ig tart!

Hirdetés
Hirdetés

Shell nyereményjáték – Nyerj utazást! A játék május 30-ig tart!

2020. március 2. és május 30. között egy nagyszerű promócióban vehetsz részt a Shell-nek köszönhetően, ahol 13 fantasztikus nyaralás és több mint 80 ezer meglepetés vár rád.

A promóciós időszakban a Shell Töltőállomásokon történő legalább 25 liter Shell V-Power, Shell FuelSave, vagy Shell AutoGas tankolása, továbbá Shell Shop termék vásárlása esetén kérd a kasszánál Kaparós Szelvényedet.

Shell kaparós sorsjegy

Clubsmart hu nagykaland

A Szelvény szürke fedőrétegének lekaparásával derül ki, hogy az alábbiak közül melyik meglepetés a tiéd:

  • Azonnali nyeremény: a Szelvény átadásával és a vásárlást igazoló nyugta bemutatásával kérd a nyereményedet a Shop eladótól. A nyeremények beváltására 2020. június 14-ig, illetve a termékek töltőállomási készletének erejéig lehetséges bármely Shell Töltőállomáson.
  • 150 ClubSmart pont: töltsd föl a Kódot a www.clubsmart.hu/nagykaland oldalra és az ajándékpontokat jóváírják részedre.
  • Promóciós kód: töltsd fel a Promóciós Kódot a www.shell.hu/nagykaland oldalra, add meg a kért adatokat és tiéd lehet a 13 fantasztikus Vista nyaralás egyike!
  • 20 000 Ft-os Vista Utazási Kupon: a vista.hu oldalon történő foglaláskor töltsd fel a Kuponkódot, vagy használd bármelyik Vista Utazási Irodában. A Kupon 2020. augusztus 31-ig, minimum 220 000 Ft értékű út foglalása esetén használható fel.

 

Várjuk a kommentedet!

Astro sorsjegy különsorsolás – nyertesek névsora

Milka nyereményjáték: Nyerj egy dark MINI Coopert! Íme a nyertes!