in ,

Séfek Séfe – nyerj a kvízjátékkal

Hirdetés
Hirdetés

Séfek Séfe – játssz és nyerj a kvízjátékkal.

Nézd a TV2-n a „Séfek Séfe!” adásait, küldje el a válaszát a Séfek Séfe! adásának környezetében feltett napi kvíz kérdésre és vegyen részt a nyereményjátékban!

Az SMS kvízjáték a TV2 műsorszolgáltatásában sugárzott Séfek Séfe! című műsorhoz kapcsolódó nézői kvíz játék, amelyben a nézők otthonról kapcsolódhatnak be a játékba, így esélyt szerezve arra, hogy megnyerjék a műsorral kapcsolatos telefonos nézői feladványának aktuális napi-, illetve heti nyereményét/eit.

Az SMS elküldésével a Séfek Séfe! SMS kvízjáték feltételei, játékszabályzata – ide értve a megnyerhető nyereményeket, a nyertes kisorsolásának módját, a nyertessé minősítés feltételeit, a nyeremény eljuttatásának módját – megismertnek és elfogadottnak tekintendők.
Az SMS kvízben egy kvíz kérdést kapnak a nézők. A kérdéshez két válaszlehetőség tartozik, amelyeket a kvíz játékban SÉFEK1 (első válaszlehetőség) és SÉFEK2 (második válaszlehetőség) kódok jelölnek. A játékban való részvételhez ezen kódok közül a helyesnek vélt válasz kódját kell elküldenie a nézőnek SMS-ben a 06-30-55-55-440-es normáldíjas számra, a műsor, illetve az adás sugárzásának napján 24:00 óráig.

A nyertesek sorolása az adás sugárzását követő munkanapon 10:00-kor történik. A Séfek Séfe! aznapi vagy későbbi időpontban a TV2-n vagy más médiaszolgáltatásban megismételt adása alatt vagy utána csak akkor van játéklehetőség, ha az ismétlés sugárzásának időpontja a válaszadási, illetve az aznapi játék lezárásának időpontját – tehát a vonatkozó adás sugárzási napja 24 óráját – megelőzi. A játék lezárása után küldött SMS-ek érvénytelenek, ezek díját visszatéríteni nem áll módunkban!

Az érvényes helyes választ tartalmazó SMS-t küldők nyereményjátékban vesznek részt. Az érvényesen helyes válaszkódot küldők telefonszámai bekerülnek egy adatbázisba, és adatbázisból kisorsolt telefonszám(ok) jogosultja(i) megnyeri(k) az adásban meghirdetett a napi vagy heti nyereményt. A Séfek Séfe! SMS kvízjátékban csak a meghirdetett válaszadási időszakban lehet részt venni!

A kérdések a Séfek Séfe! adásának környezetében hallhatók és láthatók a válaszlehetőségi kódokkal együtt.
SÉFEK1 első válaszlehetőség
SÉFEK2 második válaszlehetőség

SMS szám: 06-30-55-55-440 Normáldíjas szám
Ügyfélszolgálat: 06-1-371-4820

NYEREMÉNYEK 2017.08.28. – 09.01. KÖZÖTT:

Heti nyeremény:
– egy Riso Scotti rizs és rizs alapú termékeket tartalmazó ajándékcsomag a Riso Scotti felajánlásával

A nyerteseket a Telekom New Média Zrt. minden alkalommal telefonon értesíti, a nyertesek listája a szerkesztőségben megtalálható.

Bővebb a játékról ITT

Várjuk a kommentedet!
ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2017. augusztus 26-ai – 34. hét nyerőszámai

Izgalmas újdonsággal folytatódik az Áll az alku