in

RTL Klub Mestercukrász 2. rész online – nézd meg a 2021. június 29-ei részt

Hirdetés

RTL Klub Mestercukrász 2. rész online.

A Mestercukrász – az édesszájú Konyhafőnök második adása drámai bejelentéssel indult: Nóri egészségügyi okok miatt nem tudta folytatni a megmérettetést, helyét a pultban egy új versenyző, Rebeka foglalta el.

A játékosokra az első – diktálós – feladatban egy lúdláb torta elkészítése várt, tányérdesszert formájában. Azt azért a versenyzők is sejtették, hogy Joci séf utasításait nem lesz egyszerű követni, arra azonban egyikőjük sem számított, hogy a cukrászmester milyen pokoli tempóban kezd majd az elemek diktálásába.

A 120 perces feladat rendesen megdolgoztatta a játékosokat, a kihívást a zsűri szerint az újonc Rebeka teljesítette a legügyesebben. Jutalma rendesen ledöbbentette játékostársait: a lánynak a játék erre a napra véget is ért, nem kellett részt vennie a második feladatban, automatikusan továbbjutott a következő napra. Emellett egy dupla hátráltatással is nehezíthette két versenytársa életét a második fordulóban, ahol a játékosoknak öt különböző textúrában kellett felhasználniuk csokifajtákat, ráadásul úgy, hogy a végeredmény egy izgalmas torta legyen.

Rebeka Dodit és Ádámot választotta, így a sütés egy pontján a fiúnak 10 percre Dodi pultjában kellett dolgoznia, miközben társa szóbeli utasításokkal próbálta segíteni a megszeppent Ádámot. A 180 perces feladat végén a zsűrinek ismét döntenie kellett arról, hogy ki az, akinek véglegesen el kell hagynia a Mestercukrász konyháját. Ottó furcsa kinézetű desszertje nem ütötte meg a séfek által támasztott magas színvonalat, így a második adásnapon a hóbortos fodrásznak kellett távoznia a versenyből.

Nézd meg a 2021. június 29-ei részt: A Mestercukrász 2. rész online

 

Várjuk a kommentedet!

Fradi meccs ma – Ferencváros–DAC – élő közvetítés, online stream

RTL Klub – Mestercukrász 1. rész online – nézd meg a 2021. június 28-ai részt