in

RTL 24 applikáció: Love Island szavazás

Hirdetés

Október 13-án véget ér a Love Island, az RTL Klub párkereső realityje. Ma este eldőlt, melyik páros nyeri a játékot.

Love Island döntő szavazás

A nézők szavazatai alapján Andi és Rajmi, Helga és Tibi, Karola és Erik, valamint Zsófi és Tici került be a Love Island vasárnapi Fináléjába.

A döntőben a nézők dönthetnek arról, hogy melyik páros legyen a Love Island győztese és ki kapja a 20 millió forintos nyereményt.

A Love Island döntő 21:20-kor kezdődik az RTL Klubon.

Melyik pár legyen a 2019-es Loves Island győztes párosa?

Andi és Rajmi,
Helga és Tibi
Karola és Erik
Zsófi és Tici

Hirdetés

A Love Island elérhető az RTL24 nevű applikáción!

Az RTL24 nevű applikáció kibővült a Love Island newsfeedjével, így a társkereső műsor tartalmait most már egyszerűen, a telefonodon is elérheted!

Szavazz ingyenesen

Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni az RTL24 nevű applikációt, amely elérhető IOS és Android operációsrendszerre is. Belépni az RTL Most vagy Facebook felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz majd.

Minden esetben a televíziós Műsorban értesülhetnek a felhasználók/résztvevők azon játokosok személyéről, akik szerepelnek az adott szavazásban a „SZAVAZÁS” funkción belül.

Az aktuális szavazás indításának időpontja minden esetben a műsorvezető által vagy képernyős feliratban bemutatva kerül közlésre a televíziós Műsor során.

Az egyes szavazási etapok lezárása a Műsorban elhangzott időpontban történik. A lezárás időpontja nem mindig a Műsor ideje alatt történik.

A nézők az adások végén lehetsőéget kapnak, hogy véleményt mondjanak, azaz nyomjanak, amire a műsor után 30 perc áll a rendelkezésükre.

RTL 24 applikáció IOS
RTL 24 applikáció Android 

Szólj hozzá!
hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 41. hét: 2019.10.13

OTP gépkocsi nyeremény sorsolás

OTP gépkocsi nyeremény sorsolás 2019. október – nyertesek névsora