in ,

Rossmann nyereményjáték – nyerj Fiat 500-ast! A játék december 31-ig tart!

Hirdetés
Hirdetés

Rossmann nyereményjáték – vásárolj, játssz és nyerj Fiat 500-ast!

Vásárolj bármely ROSSMANN üzletben vagy Online Drogériában és vidd haza kedvezményes áron a ROSSMANN Wellness adta egyedi termékek bármelyikét!

Sőt, ha feltöltöd a promóció ideje alatt történő vásárlásaidból kapott blokkon található AP kódot, hetente egy kétszemélyes bükfürdői wellness üdülést is nyerhetsz, vagy akár a tiéd lehet fődíjunk is: egy Fiat 500-as.

A regisztrált ROSSMANN+ kedvezménykártyával lebonyolított vásárlásoknak -az igénybevett kedvezményekkel csökkentett- végösszege alapján számítandó a promóciós termékekre vonatkozó kedvezmény jogosultság.

Rossmann nyereményjáték 2019 fiat 500

A promóció időtartama: 2019. október 7. – december 31.

Őrizd meg a blokkot a játék végéig, mert a nyereményedet csak a blokk és Rossmann+ kártyád bemutatásával veheted át!

Hogyan tudok részt venni a játékban?

Van már regisztrált Rossmann+ kártyád? Ha igen, akkor nincs más teendőd, mint vásárolj bármely Rossmann üzletünkben Rossmann+ kártyáddal a promóció ideje alatt és költéseid egyenlege alapján különböző mértékű kedvezményeket vehetsz igénybe a promócióban szereplő termékekre. Amelyeket, itt a microsite-on vagy üzleteinkben is ellenőrizhetsz. A költéseid már kedvezményekkel csökkentett végösszegét vesszük figyelembe költési egyenlegednél.

Amennyiben nincs még regisztrált Rossmann+ kártyád úgy, az alábbi címen teheted ezt meg.
shop.rossmann.hu/rossmannplussz

A promóció ideje alatt minden Rossmann üzletben és Rossmann+ kártyával történő vásárlásod után kapott blokkal egy a promócióhoz kapcsolódó játékban tudsz részt venni.

FONTOS! Minden blokkot, amellyel részt vettél játékunkban őrizz meg! Csak a blokk és Rossmann+ kártyád bemutatásával veheted át nyereményed!

Jelentkezz be vagy regisztrálj a wellness.rossmann.hu-n és válaszd a kódfeltöltés menüpontunkat. Ahol a Rossmann+ kártyaszámod megadásával és a promóció ideje alatt ( 2019.10.07.-10.31. ) történő költése(i)d után kapott blokkon szereplő AP kód feltöltésével vehetsz részt nyereményjátékunkban. Tiéd lehet a 12 db belföldi utazás egyike vagy fődíjunk egy Fiat 500-as!

Rossmann wellness nyereményjáték info ITT

 

Jöhetnek a hozzászólások

BB pezsgő nyereményjáték – a játék január 5-ig tart!

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 52. hét: 2019.12.25