Red Bull nyereményjáték – nyerj menő karórát

Hirdetés
Hirdetés

A Red Bull-lal időt nyerhet! Nyerd meg a 10 darab Air Race karóra egyikét!

Az nyereményjáték 2016. június 15-én 23:59:00 percig tart.

Ha a Játékos bármelyik Tesco áruházban bármely Red Bull terméket vásárol és a vásárlást igazoló blokkon szereplő adatokat (blokkon szereplő bolt száma, blokkon szereplő kassza száma, blokkon szereplő tranzakciós szám, vásárlás dátuma, blokkon szereplő AP szám) beregisztrálja a http://www.tesco.hu/redbull oldalon, valamint belép vagy regisztrál az oldalra, akkor indulhat a nyereményért. Amennyiben a Játékos rendelkezik tesco.hu regisztrációval, akkor a vásárlást igazoló blokk adatokon kívül az email címét és a hozzá tartozó jelszót szükséges megadnia.

Amennyiben a játékos nem rendelkezik tesco.hu regisztrációval akkor a http://www.tesco.hu/redbull oldalon feltüntetett linkre kattintva egyben megadhatja a játékhoz és a regisztrációhoz szükséges adatokat (Név, E-mail cím, Település, Utca, házszám, Születési dátum) és regisztrálhat a játékra.

A Játékosnak a játék során rögzített blokk adatokat tartalmazó, a vásárlást igazoló minden blokkot meg kell őriznie. Az értesítést követően a nyertesnek vagy postai úton, vagy beszkennelve el kell juttatnia a kapcsolatfelvételkor megadott e-mail címre.

Amennyiben a vásárló a vásárlást igazoló blokk másolatát nem tudja bemutatni vagy elküldeni, kizárásra kerül a játékból, és a tartalék nyertes kerül kiértesítésre a nyereményről.

Sorsolás:

A sorsolás elektronikus úton történik. A sorsolásra a Szervező megbízásából a Lebonyolító székhelyén (Budapest, 1118 Budapest, Petz Samu u. 2/B.) kerül sor, az alábbi időpontban: 2016. június 23.

A sorsoláson Szervező 10 (tíz) nyertest és 10 (tíz) tartaléknyertest sorsol ki.

Játssz ITT

Jöhetnek a hozzászólások