in

Reál Osztálykassza 2018 – ismét 25 millió osztálykirándulásra: a lehetőség január 19-ig tart

Hirdetés

Reál Osztálykassza 2018 – újra indul a gyűjtés az osztálykasszákba.

A Reál Élelmiszer üzlethálózat idén is 25 millió forint támogatást oszt szét a pályázaton induló általános iskolák osztályai között. A támogatási összeg nemcsak kirándulásra, hanem kulturális programokra, tanulást segítő technikai eszközökre, iskolai felszerelésre szabadon felhasználható.
Gyűjtsetek össze az osztállyal minél több forgalmazói feliratot a Reál saját márkás termékek csomagolásáról, hogy garantáltan részesüljetek a támogatásból.

A regisztráció szeptember 3-án nyitják meg

A Reál Élelmiszer és Reál Pont üzlethálózat célja, hogy az általános iskolások számára színvonalas és tartalmas osztálykirándulás finanszírozásához járuljon hozzá. A Reál üzlethálózat ezért tíz éve életre hívott egy általános iskolák osztálykirándulását támogató programot, melynek keretében eddig több mint 10500 osztály kirándulását támogattuk, felejthetetlen élményekkel gazdagítva a gyerekeket.

Az elmúlt években több mint 250 000 000 forint került szétosztásra a pályázó osztályok között és minden résztvevő osztály garantáltan részesült valamilyen mértékű támogatásban.

Mivel célunk, hogy minél több gyereknek szerezzünk élményeket, ezért idén is minden pályázó osztály garantáltan részesül a 25 000 000 Ft-os Reál Osztálykasszából.

A pályázat lényege: minél több, a Reál Élelmiszer és Reál Pont üzletekben kapható, Reál saját márkás termékek csomagolásán lévő „Forgalmazza: Reál Hungária Élelmiszer Kft. …” feliratot (a továbbiakban: cégszöveg) kell összegyűjteni 2018. december 21-ig, majd 2018. január 18-ig beküldeni a Reál Hungária Élelmiszer Kft. részére.

Ismerje meg Ön is a pályázat részleteit és ne feledje, a Reál támogatásával jut élmény mindenkinek!

A GYŰJTÉS SZABÁLYAI

Mit kell gyűjteni?

A Reál és Reál Pont üzletekben kapható Reál termékek csomagolásán található „Forgalmazza: Reál Hungária Élelmiszer Kft. (1116 Budapest, Kondorosi út 6. vagy 1097 Bp. Könyves K. krt. 12-14. vagy H-2051 Biatorbágy, Rozália park 5-7.) és társult vállalkozásai” feliratot (a továbbiakban cégszöveg). Léteznek nem Reál néven futó termékek, amiken szintén megtalálható a fenti cégszöveg (Pl. HÁRS, Melody, Zefír, Turbó, Szent István stb.). Ezeken a termékeken található cégszöveg is elfogadható és gyűjthető. Ezen kívül a Falusi termékcsalád, ahol a Falusi logót kell gyűjteni a cégszöveg helyett, mivel ezen a termékcsaládon nem található a Reál megnevezés. Fontos, hogy kizárólag a kereskedelmi forgalomban vásárolt termékek csomagolóanyagán található forgalmazói feliratok gyűjtése elfogadott.

A Reál székhelye költözés miatt megváltozott. Ezért egyes termékeken előfordulhat a régi cím (Könyves Kálmán krt., Kondorosi út 6.), míg másokon az új cím is (Rozália park 5-7.). Mind a három címmel ellátott termék részt vesz a játékban.

Hogyan kell gyűjteni?

A termékek csomagolóanyagából, címkéjéből, dobozából a fenti cégszöveget kell kivágni, tehát a teljes csomagolás gyűjtése nem elfogadott. A kivágott cégszövegnek tisztának, száraznak és higiénikusnak kell lennie, ellenkező esetben a pályázatot a bizottság nem fogadja el érvényesnek.

Csoportosítás

A cégszövegeket – az átszámolást megkönnyítendő – százasával kötegelve, jól elkülöníthető módon kell gyűjteni (pl. gemkapoccsal vagy gumival összefogva). (Ha pl. 2536 db cégszöveg gyűlik össze, akkor 25 db százas csoportot kell képezni, illetve a maradék 36 db-ot külön kell csoportosítani.) Az így összegyűlt csoportokat osztályonként egy borítékban, vagy karton dobozban, a kitöltött pályázat átadó adatlapot mellékelve kell leadni. Az ömlesztve gyűjtött cégszövegeket a bizottság nem fogadja el érvényesnek. Ugyanígy a pályázat átadó adatlap hiánya is értelemszerűen kizáró tényező. Amennyiben egy intézményben több osztály is pályázik, úgy lehetőség szerint az egyes osztályok elkülönített pályázatait intézményileg egységesen kérjük kezelni!

Célszerű a Pályázat átadó adatlapból egy másolatot megtartani.

Pályázatok leadása

A szakszerűen összegyűjtött cégszövegeket a pontosan kitöltött Pályázat átadó adatlappal együtt legkésőbb 2019. január 18-ig kell eljuttatni a Reál Hungária Élelmiszer Kft. 2051 Biatorbágy, Rozália Park 5-7. címre. Az átadás történhet postai úton, személyesen, megbízott által, futárral, stb, a lényeg, hogy 2019. január 19-ig beérkezzen. A késve érkezett pályázatok nem kerülnek elbírálásra. A pályázatok határidőre történő eljuttatása a megadott címre a nevező osztályok feladata. A be nem érkező pályázatokért (postai kézbesítés késedelme, vagy elmaradása, rossz címre történő kézbesítés, stb.) a Reál semmilyen felelősséget nem vállal.

Részletekért látogass el a http://osztalykassza.hu/weboldalra
és kövesd a www.facebook.com/osztalykirandulas/Facebook oldalt.

Szólj hozzá!
Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 3. hét: 2019.01.16

Telekom nyereményjáték - nyerj mozijegyet, vagy utazást! A játék január 21-ig tart

Telekom nyereményjáték – nyerj mozijegyet, vagy utazást! A játék január 21-ig tart