in

Reál nyereményjáték – nyerj a kaparós sorsjeggyel

Reál nyereményjáték - játssz és nyerj a kaparós sorsjeggyel
Hirdetés
Hirdetés

Reál nyereményjáték – játssz és nyerj a kaparós sorsjeggyel.

Vásárolj 2000 forint felett a Reál, Reál Prémium és Reál Pont üzletekben 2018. május 2. és 31. között, és kérd el a pénztárnál a sorsjegyet. Ha szerencséd van, azonnal nyerhetsz 1000 és 2000 forintos Reál vásárlási utalványokat. Ha nem nyertél, sorsjegyedet ne dobd ki, hanem adataiddal kitöltve dobd be az üzletben kihelyezett gyűjtődobozba a fődíj Kia Cee’d nyereményautóért! Ha pedig a heti  nyereményekre pályázol, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját a viragfesztival.real.hu microsite-on a virágos nyeremények egyikéért.

Ez aztán a szerencse: összesen három esélyed is van a nyerésre!

1. Vásárolj 2000 forint felett, és kérd a pénztárnál a sorsjegyed. Ha szerencséd van, azonnal nyerhetsz 1000 és 2000 forintos Reál vásárlási utalványokat, melyeket következő vásárlásnál szabadon lekölthetsz. Rengeteg nyertes sorsjeggyel készültünk, így minél többször játszol 2000 forint felett, annál nagyobb eséllyel nyerhetsz utalványokat.

2. Ha esetleg nem jársz szerencsével, és nyeretlen sorsjegyre bukkansz, ne dobd ki, mert a fődíjra még mindig esélyes vagy! Nyeretlen sorsjegyed adataiddal kitöltve dobd be az üzletben kihelyezett gyűjtődobozba, így Te is részt vehetsz fődíjsorsolásunkon, ahol egy gyönyörű, virágokkal díszített, igazi női 1.6 GDI Bronze deluxe white Kia Cee’d személyautó talál gazdára.

3. Szívesen pályáznál a heti nyeremények egyikére is? Akkor a pénztártól való távozás után feltétlenül őrizd meg a 2000 forintfeletti vásárlást igazoló blokkodat (amelyet egyébként is meg kell őrizned, mert a nyeremények átvételének feltétele a blokk megléte). Töltsd fel ezen a microsite-on a szükséges adatokat, mert hetente sorsolunk értékes ajándékokat:

  • Hetente 1 db virágmintás LG GSL760PZXV Side by Side hűtőszekrény
  • Hetente 1 db virágmintás Tchibo Cafissimo Pure kapszulás kávéfőző: tökéletes eszpresszó, caffè crema és filterkávé mindössze egyetlen gombnyomásra.
  • Hetente 1 db virágmintás iPhone 7, 32GB, kártyafüggetlen mobiltelefon

A microsite játékhoz feltétlenül őrizd meg blokkodat, mert a blokkon szereplő AP kóddal tudsz indulni a heti nyereményekért.

Az AP kód a pénztárgépek azonosítására használt számsor, melyet a vásárlás után kapott nyugtán (blokkon) megjelenítenek az AP jel után. A heti nyereményekért, a játékban való részvételhez ezt a kódot kell feltölteni a www.viragfesztival.real.hu oldalon. A heti nyeremények nyerteseit a nyertesek menüpont alatt tesszük közzé, ugyanitt a fődíj autó nyertesét is kihirdetjük, a játék lezárását követően, 2018. július 6-án.

 

Játékszabály »

Várjuk a kommentedet!
Unilever nyereményjáték - Újítsd fel az otthonod!

Unilever nyereményjáték – Újítsd fel az otthonod! A játék április 30-ig tart

Moments ostya nyereményjáték – minden 5. nyer: a játék május 20-ig tart