in

Pünkösdi Virágálom 2024 Székesfehérvár – infok itt

A Pünkösdi Virágálom 2024 Székesfehérváron a következő időpontban kerül megrendezésre:

Dátum: 2024. május 17. (péntek) – 2024. május 20. (hétfő)
Helyszín: Székesfehérvár belvárosa
Az ünnepi hétvégén Székesfehérvár belvárosa virágpompába öltözik, ahol a virágkötő mesterek hat különböző helyszínen alkotnak majd.

Az Országalmát is közösen díszítik fel az ünnepre. A megnyitó után néptáncosok kíséretében körsétát tehetnek az érdeklődők a helyszíneken, és a Városház téren koncertek, valamint családi programok várják a látogatókat.

Raklapból készült fotelek adják az alapját azoknak a virágkompozícióknak, amit a Pünkösdi Virágálom alkalmából díszít majd fel hat székesfehérvári virágüzlet. Az alkotásokat a pünkösdi hétvégén, május 17–20. között láthatják az érdeklődők. Hat virágüzlet vállalta, hogy feldíszítik a belváros egy részét – a Tűzvirág, a Hortenzia Virágszalon, az Anemone Fleur, a Budai 66, a SyldeFleur és a Virágvár Virágüzlet. Ezen kívül a Szent Kristóf Ház lakói is díszítenek majd a helyszínen, ezzel pedig egy kicsit rájuk irányul a figyelem.

A majdnem négynapos programot megnyitó műsorral indítja az SZKKK május 17-én, pénteken fél hatkor, ahol fellépnek a Csurgói Csicsergők, akik Fehérvárcsurgóról érkeznek, a Móri Radnóti Miklós Általános Iskola Károlyi József Tagiskolájából, karnagyuk Erőss Orsolya. Az énekkar legutóbb az Éneklő Ifjúság hangversenyen arany minősítést szerzett, és ezúttal is egy népdalcsokrot adnak elő.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

A megnyitón dr. Cser-Palkovics András polgármester és Spányi Antal megyés püspök köszönti a vendégeket. Ezt követően, ahogy már megszokhatták a székesfehérváriak, látványos galambröptetésnek lehetnek szemtanúi, majd az ARTE ARAMI Guba csoportjának fellépését élvezheti a közönség – a jelenlévőket egy kis táncházba is invitálják majd a fiatalok.

Szólj hozzá!

Napi mázli szelvény ellenőrzése – infok itt!

Pünkösdi Rózsaünnep 2024 – infok itt!