in , ,

Prima játék: nyerj Donnay táskákat

Hirdetés
Hirdetés

Regisztrálj, és játssz június 11-17. között minden nap az értékes Donnay nyereményekért!

Minden nap 3 db övtáska és 1 db hátizsák talál gazdára!

A Játék 2015.06.11. 10:00 órától 2015.06.17. 24:00 óráig tart. Ezen időszakot megelőző, vagy ezen időszak utáni időpontban történt regisztrálások nem vesznek részt a Játékban.

A Játékosnak regisztrálás után, minden nap az adott napi kérdésre kell helyesen válaszolnia ahhoz, hogy a sorsoláson részt vehessen. A napi helyes válasz megadására a Játékosnak az adott nap 24:00 óráig van lehetősége.

A regisztrációkor a következő adatokat kell megadnia a Játékosnak: vezeték- és keresztnév, e-mail, továbbá ezzel együtt el kell fogadnia a jelen játékszabályzatot. Minden Játékos kizárólag saját nevében regisztrálhat, kivéve akkor, ha a Játékos cselekvőképességében korlátozott vagy cselekvőképtelen, úgy a regisztrációra csak a gondnokával együtt jogosult.

A Játék során, ugyanazon felhasználó csak egyszer regisztrálhat, regisztrációjával minden nap részt vehet a játékban. A napi kérdésekre az érvényes regisztrációval rendelkező játékosok naponta egyszer válaszolhatnak, a további kísérletek érvénytelenek.

Érvényes a regisztrálás, amennyiben a fenti feltételek mindegyikének megfelel. A nem valóságnak megfelelő adatokat megadó Játékos, a Játékszabály feltételeit nem teljesítő Játékos, ill. azon Játékos, aki csalással, valótlan adatok megadásával próbálja meg nyerési esélyét növelni a Játékból kizárásra kerül, és így nem jogosult a nyeremény átvételére. A Szervező nem vállal felelősséget az esetlegesen hibás regisztrációkért. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a Szervező fenntartja magának.

Játssz ITT

Várjuk a kommentedet!

Hirdess a neten! Csak az eredményekért fizetsz!

Nyerj mozijegyet az Agymanók filmre