Praktiker nyereményjáték - így juthatsz kaparós sorsjegyhez

Praktiker nyereményjáték – így juthatsz kaparós sorsjegyhez

Hirdetés
Hirdetés

Praktiker nyereményjáték – így juthatsz kaparós sorsjegyhez.

Induljon a tavasz szerencsésen!

Itt a tavasz. De az idei egy kicsit más. Ezúttal nem csak a kerti munkákról, szépítgetésről szól, hanem a szerencséről is. Mert egy kis szerencsével a tavaszi szorgoskodás gyümölcse egy 2 fős barcelonai  utazás is lehet, nem csak a gyönyörű kert. A Praktiker tavaszi nyereményjátékában a fődíjon kívül rengeteg azonnali ajándékot is betakaríthat. Szépítse, tegye kényelmesebbé, pihentetőbbé kertjét és legyen velünk szerencséje!

Vásároljon…

Vásároljon legalább 10.000 Ft értékben áruházaink egyikében. A megvásárolt termékek között legyen legalább egy a promócióban szereplő termékek közül.

Kaparjon…

A kasszánál 10.000 Ft feletti vásárlás esetén jár egy kaparós sorsjegy. Kaparja le a nyereményt rejtő mezőt és egyből kiderül, hogy nyert-e azonnali ajándékot vagy sem. Az azonnali ajándék a vásárlás helye szerinti Praktiker áruházban, legkésőbb 2018. április 18-ig vehető át.

Töltse fel a kódot és nyerje meg a főnyereményt!

A sorsjegy 8 jegyű kódját töltse fel a www.praktiker.hu/kodfeltoltes oldalra legkésőbb 2018. április 22. 23:59 percig, így részt vehet sorsolásunkon, melynek fődíja egy barcelonai utazás két fő részére. Amennyiben Ön törzsvásárlónk, még nyerhet egy Gardena robotfűnyírót is. Ehhez nem kell mást tennie, mint a regisztráció során megadnia törzsvásárlói kártyaszámát.

A kaparós sorsjeggyel azonnal megnyerhető nyeremények:– 1000 db 1.000 Ft-os Praktiker vásárlási utalvány

– 600 db kis méretű cserepes virág

– 200 db Gardena locsolófej (292866) és Gardena tömlőstop csatlakozó (292860)

– 30 db Black+Decker GL250 szegélyvágó (302851)

– 50 db Curver kerti termék (kerti asztalok, kerti bútorszettek, kerti székek – a pontos típusokat és darabszámokat a játékszabályzat tartalmazza)

Fődíj:

1 db 2 személyre szóló utazás Barcelonába (az utazás pontos részleteit és a felhasználás feltételeit a játékszabályzat tartalmazza)

Törzsvásárlóként résztvevő játékosok között kisorsolt nyeremény:

1 db Gardena Sileno City robotfűnyíró

Jöhetnek a hozzászólások