in ,

Pöttyös Túró Rudi nyereményjáték – Nyerj 5 milliót! A játék szeptember 20-ig tart!

Hirdetés

Pöttyös Túró Rudi nyereményjáték – Nyerj 5 milliót!

Pöttyös finomságokkal most óránként nyerhetsz menő ajándékokat, értékes heti nyereményeket vagy fődíjat, 5.000.000 Ft-ot bankkártyán!

Pöttyös – Vidd el az 5 milliót!

Játssz 2020. július 1. és 2020. szeptember 20. között, hogy megszerezhesd az általad választott óránként nyerhető ajándékokat, heti nyereményeket vagy akár a fődíjat! Nézd, ilyen egyszerűen indulhatsz az ajándékokért!

Aktuális Pöttyös Túró Rudi nyereményjáték – Használd ki!

Főnyeremény 1 x 5.000.000 forint bankkártyára utalva

Legyél te is milliomos! Nyugi, ehhez most még kvízkérdésekre sem kell válaszolnod, elég, ha Te vagy a szerencsés játékos, aki megnyeri az 5.000.000 forintot. Számtalan okod van arra, hogy ráharapj egy Pöttyös finomságra, és feltöltsd a kódod! Mire vársz még?

ÍGY NYERHETSZ
AJÁNDÉKOK
JÁTÉKSZABÁLYZAT
GYIK

Meg kell őriznem a csomagolásokat?

Azt javasoljuk, hogy a játék végéig mindenképpen őrizd meg a csomagolásokat, hiszen ha nyersz óránkénti ajándékot, akkor a csomagolásról készült képet mindenképpen, heti nyeremény vagy a fődíj esetében pedig a nyertes kódokat tartalmazó eredeti csomagolásokat kérhetjük be Tőled.

Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz legalább egy darab négylevelű lóhere emblémával ellátott, promóciós csomagolású Pöttyös terméket a játékszabályzat 1. sz. mellékletében felsoroltak közül.
A csomagolás belsejében 10 karakteres kódot fogsz találni, amelyet a www.pottyos.hu oldalon történt regisztráció után a promóció ideje alatt tudsz feltölteni a „Kódfeltöltés” menüpontban, hogy megnyerhesd az általad kiválasztott ajándékok egyikét! Minél több kódot töltesz fel, annál nagyobb eséllyel indulsz a játékban a heti nyereményekért vagy a fődíjért, de akár már 1 kóddal is értékes óránkénti ajándékkal gazdagodhatsz.

Online vásároltam. Részt vehetek a nyereményjátékban?

Természetesen, amennyiben promóciós csomagolással ellátott terméket vásároltál, hiszen nem szükséges megőrizned a vásárlást igazoló blokkot, csupán a csomagolásban található kódot kell feltöltened a weboldalra.

Hogyan szerezhetek extra játéklehetőséget?

A kérdőívünk kitöltésével 3 db, és minden 50. kódfeltöltésed után 5 db extra játéklehetőség lesz a tiéd, amivel ugyanúgy indulhatsz az ajándékokért, mint a csomagolásban talált kóddal. Az extra játéklehetőség igénybevételéhez legalább 1 db promóciós csomagolású termékben található kód előzetes feltöltése szükséges.

Mi az a “Bónusz kód” és hogyan juthatok hozzá?

A Bónusz kódok olyan egyedi kódok, melyekkel extra játéklehetőséget szerezhetsz. Az extra játéklehetőséggel ugyanúgy nyerhetsz, mint a csomagolásban talált kódokkal.
Bónusz kódokat időszakos mini-játékokkal szerezhetsz. A mini-játékokkal kapcsolatos információkért figyeld folyamatosan a Pöttyös Facebook oldalát (www.facebook.com/turorudi).
Összegyűjtött Bónusz kódjaid egyenként tudod beváltani extra játéklehetőségre a pottyos.hu oldalon a kódfeltöltés részben így: írj be egy korábban még nem felhasznált, csomagolásban talált kódot, majd kattints a “Bónusz kódom is van!” gombra, és a megjelenő felületen add meg Bónusz kódodat, majd kattints a “Beküldöm!” gombra. Ekkor egyrészt lesz egy feltöltésed a megadott csomagolás kóddal (nyerhetsz óránkénti ajándékot, és közelebb kerülhetsz a heti nyereményhez és a fődíjhoz), másrészt szerzel egy extra játéklehetőséget a Bónusz kódoddal.
Extra játéklehetőségeidet a kódfeltöltés oldalon a “Felhasználom az extra játéklehetőségem!” gombra kattintva tudod felhasználni.
Figyelem: Bónusz kódot kizárólag abban az esetben tudsz extra játéklehetőségre váltani, ha a Bónusz kód feltöltésével egyidőben egy korábban még fel nem használt csomagolás kódot is feltöltesz.

Hogyan működik a kérdőív?

A kérdőívben adott értékes válaszaid segítenek minket abban, hogy a jövőben is az igényeidnek leginkább megfelelő játékokkal és nyereményekkel tudjunk kedveskedni Neked. A kérdőív kitöltéséért 3 extra játéklehetőség a Tiéd, melyekkel ugyanúgy nyerhetsz, mint a csomagolásban talált kódokkal. Extra játéklehetőséget akkor tudsz beváltani, ha már legalább 1 db csomagolásban talált kódot feltöltöttél előzetesen.
A kérdőívvel kapcsolatban nem kezelünk és nem őrzünk meg személyes adatot.

Meddig tart a nyereményjáték?

A nyereményjáték 2020. július 1. 00:00 órától 2020. szeptember 20. 23:59 óráig tart. Kódfeltöltésre 2020. szeptember 20. 23:59-ig van lehetőséged.

Milyen Pöttyös termékek vesznek részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban mindegyik négylevelű lóhere emblémával ellátott, azaz promóciós csomagolású Pöttyös Túró Rudi, Óriás Pöttyös Túró Rudi, Fitt Pöttyös Túró Rudi, valamint Pöttyös Guru termék részt vesz. A promócióban a Pöttyös Tejsüti termékek nem vesznek részt.
Felhívjuk figyelmed, hogy a játék időtartama alatt a promóciós csomagolású termékekkel egyidejűleg „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékek is elérhetőek lehetnek a boltokban, amelyek nem vesznek részt a nyereményjátékban!

Még nem múltam el 18 éves. Részt vehetek a játékban?

A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.

Mit tegyek, ha nem kaptam meg a regisztráció megerősítő levelet?

Kérjük, ellenőrizd e-mail postafiókod Levélszemét és Promóciók mappáit, mert előfordulhat, hogy oda érkezett meg a levél. Amennyiben ezekben a mappákban sem találod, kérjük, írj egy e-mailt a [email protected] címre a játékban regisztrált e-mail címedről a probléma leírásával, és segítünk a regisztráció véglegesítésében

Mit tegyek, ha további kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban?

Kérjük, olvasd el figyelmesen a Játékszabályzatot. Ha további kérdésed lenne a játékkal kapcsolatban, írj egy levelet a [email protected] e-mail címre, vagy hívd fel a +36 1 610 8952-es telefonszámot hétköznap 9:00 és 17:30 között!

Kódfeltöltés – www.pottyos.hu nyereményjáték kódfeltöltés

Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

Semmi pánik, ha belépésnél hibás jelszót adtál meg, akkor a Belépés oldalon használhatod az elfelejtett jelszó funkciót az „Elfelejtetted a jelszavad? Kérj újat!” gombra kattintva, amely segítségével jelszómódosítást kérhetsz.

Hogyan tölthetem fel a kódokat?

Regisztrálj a www.pottyos.hu oldalon, majd jelentkezz be! A „Kódfeltöltés” menüpontban tudod feltölteni a kódjaidat a játék időtartama alatt.

Hány kódot tölthetek fel egy nap?

Bármennyi kódot feltölthetsz naponta, korlátozás nélkül.

Hány kódfeltöltéssel indulhatok a heti és fődíj nyereményért?

Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. Ne feledd, hogy további kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet, amelyek aktuális állásáról az oldalon belépve az esélyszorzó sávban tájékozódhatsz.

Akkor is indulhatok a heti nyereményekért és a fődíjért, ha nem nyertem óránkénti ajándékot a feltöltött kódommal?

Igen, minden érvényes kód feltöltésével közelebb kerülsz ahhoz, hogy nyerhess a heti nyeremények és a fődíj sorsolásán. Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig esélyed lesz a fődíjra is.

Akkor is indulhatok a fődíjért, ha heti nyereményt vagy óránkénti ajándékot nyertem a feltöltött kódjaimmal?

Igen, amennyiben a játék során legalább 10 db kódot feltöltöttél, indulhatsz a fődíj sorsoláson függetlenül attól, hogy nyertél-e heti vagy óránkénti ajándékot.

Elvesznek a kódjaim, amiket a heti sorsoláshoz töltöttem fel?

Nyugalom, nem vesznek el. A heti sorsoláshoz minimum 5 db érvényes kódfeltöltéssel szükséges rendelkezned az adott héten vasárnap 23:59-ig. Ha kevesebb mint 5 db érvényes kódfeltöltéssel rendelkezel egy adott héten, akkor feltöltéseid nem vesznek el, hanem lehetőséged van a következő héten folytatni a kódfeltöltést addig, amíg nem töltesz fel legalább 5 db kódot. Tehát, ha pl. az egyik héten 3 db kódot töltöttél fel, akkor a következő héten már csak 2 db kódot kell feltöltened ahhoz, hogy részt vehess az adott heti nyereménysorsoláson. Minden esetben azon a héten veszel részt a heti nyeremény sorsolásán, amelyik héten elérted a legalább 5 db kódfeltöltést. A fődíj sorsolásához a játék teljes időtartama alatt legalább 10 db kód feltöltése szükséges. Amennyiben a szükséges kódfeltöltés többszörösét éred el, akkor nagyobb eséllyel veszel részt az adott ajándék sorsolásán. Esélyeid aktuális állását az oldalon nyomon követheted az esélyszámláló felületen a belépést követően.

Nem találtam kódot a csomagolásban, mit tegyek?

A promóció ideje alatt „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékkel is találkozhatsz a boltokban, ezek nem vesznek részt a nyereményjátékban. Ha olyan négylevelű lóhere emblémával ellátott, promóciós csomagolással találkozol, amelynek belsejében nem találsz promóciós kódot, vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen!

Nem tudom feltölteni a kódot az oldalon, mit tegyek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a [email protected] email címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk!

Beírtam a kódom, de azt írta a rendszer, hogy ezt a kódot már felhasználták. Hogyan lehetséges ez, mi a teendőm?

Minden kódot csak egyszer lehet feltölteni, így ha a csomagolás sértetlen volt, és Te voltál az első kódfeltöltő, akkor valószínűleg valamilyen technikai probléma lehet. Mindenképpen szeretnénk utánanézni, hogy mi okozhatta ezt, így arra kérünk, hogy ebben az esetben küldd el nekünk a kódod az elérhetőségeddel együtt a [email protected] e-mail címre.

Mi történik, ha már megszereztem az 5 db feltöltést a heti nyereménysorsoláshoz, illetve a 10 db feltöltést a fődíj sorsoláshoz?

A játék ekkor sem áll meg! Minden újabb feltöltéssel megnyerhetsz egy Általad választott óránkénti ajándékot, valamint megtöbbszörözheted esélyeidet a heti és fődíj sorsolásokon. Ha például 10 db kódot töltöttél fel egy héten, akkor kétszeres eséllyel indulsz az adott heti ajándékért.
Nyeremények

Mennyi ajándékot nyerhetek a játék során?

A játék időtartama alatt legfeljebb 1 db főnyereményt, ajándék fajtánként 1 db heti nyereményt és típusonként korlátlan óránkénti ajándékot nyerhetsz meg. A főnyeremény sorsolásán 5 millió Ft-ot sorsolunk ki.

Mi alapján dől el, hogy a feltöltött kódommal nyertem-e?

Az óránkénti nyeremények előre sorsolt időpontokhoz kötöttek. Ez azt jelenti, hogy közjegyző jelenlétében előre kisorsoltuk az óránkénti nyerőidőpontok mindegyikét. Az adott nyerőidőpontban vagy azt követően elsőként érvényes kódot feltöltő játékos lesz a nyertes.

Heti nyeremények esetében pedig hetente történik a sorsolás gépi úton, a véletlenszerűség elvét követve azon játékosok között, akik az előző héten legalább 5 db kódot töltöttek fel.

1. heti sorsolás: 2020.07.07 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.07.05 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
2. heti sorsolás: 2020.07.14 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.07.12 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
3. heti sorsolás: 2020.07.21 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.07.19 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
4. heti sorsolás: 2020.07.28 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.07.26 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
5. heti sorsolás: 2020.08.04 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.08.02 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
6. heti sorsolás: 2020.08.11 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.08.09 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
7. heti sorsolás: 2020.08.18 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.08.16 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
8. heti sorsolás: 2020.08.25 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.08.23 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
9. heti sorsolás: 2020.09.01 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.08.30 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
10. heti sorsolás: 2020.09.08 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.09.06 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
11. heti sorsolás: 2020.09.15 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.09.13 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
12. heti sorsolás: 2020.09.22 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.09.20 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.

Mit kell tennem, ha a feltöltött kóddal nyertem?

Ünnepelj és dőlj hátra! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden vagy telefonszámodon.

Hogyan kapom meg az ajándékomat, ha nyertem?

Nyereményedet a Sprinter futárszolgálattal küldjük el Neked a regisztráció során megadott címre. A kézbesítés időpontját nem választhatod meg, de ha a futár nem talál meg a megadott címen, még egy alkalommal ismételten megkísérli a kiszállítást. A kiszállításról emailben és telefonon is kapsz értesítést.

Mikor kapom meg az ajándékomat?

Nyereményedet a promóciót követően 90 naptári napon belül juttatjuk el az adategyeztetéskor megadott címedre.

Ha már egyszer nyertem óránkénti ajándékot, akkor nyerhetek másodszorra is?

Az óránkénti ajándékok előre nem megadott időpontokban változnak, így érdemes gyakran felkeresned az oldalt. Az ajándéktípusokat ITT tekintheted meg.

Szeretném kicserélni valami másra a nyereményem. Hol tehetem ezt meg?

Sajnos a nyeremények cseréjére nincs lehetőség. Javasoljuk, hogy tölts még fel kódokat, és válaszd ki azt az ajándékot, amit szeretnél megnyerni.

Ha már egyszer nyertem heti ajándékot, akkor is indulhatok a következő heti nyereménysorsoláson?

Igen, indulhatsz, viszont egy típusú heti ajándékból maximum egy darabot nyerhetsz a játék teljes időtartama során.

Mit jelentenek az esélyszorzók?

Azt mutatják, hogy hányszoros eséllyel indulsz a heti, illetve a fődíj ajándék sorsolásán.
Ha egy hét alatt legalább 5 db kódot feltöltesz, részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán. Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. További kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet. Ha például 10 db kódot töltöttél fel egy héten, akkor kétszeres eséllyel indulsz az adott heti ajándékért.
Szólj hozzá!

OMV nyereményjáték – nyerj Audi A3-at! A játék augusztus 31-ig tart!

BKK nyereményjáték – nyerj a diákbérlettel: a játék augusztus 31-ig tart!