in

Pöttyös nyereményjáték – itt a minden 5. nyer: a játék július 15-ig tart

Pöttyös nyereményjáték - itt a minden 5. nyer játék
Hirdetés
Hirdetés

Pöttyös nyereményjáték – itt a minden 5. nyer játék.

Játssz az idén 50 éves Pöttyössel 2018. május 7. és 2018. július 15. között, hogy megkaparinthasd az általad választott 50 percenként nyerhető ajándékokat, heti nyereményeket vagy akár a fődíjak egyikét!

A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz legalább egy darab promóciós csomagolású Pöttyös terméket. Ha „TURO RUDI” feliratot találsz a csomagolásban, akkor nyertél egy natúr 30 g-os ét Pöttyös Túró Rudit, amelyet a csomagolás bemutatásával ezekben az üzletekben tudsz átvenni. Ha a csomagolás belsejében kódot találsz, akkor regisztrálj a www.pottyos.hu oldalra, és a promóció ideje alatt töltsd fel kódodat a „Kódfeltöltés” menüpontban, hogy megnyerhesd az általad kiválasztott ajándékok egyikét! Minél több kódot töltesz fel, annál nagyobb eséllyel indulsz a versenyben, de akár már 1 kóddal is értékes ajándékokkal gazdagodhatsz.

A nyereményjátékban mindegyik „Minden 5. nyer vagy sorsjegyes kódot rejt” promóciós emblémával ellátott Pöttyös Túró Rudi, Óriás Pöttyös Túró Rudi, Fitt Pöttyös Túró Rudi, valamint Pöttyös Guru termék részt vesz. A promócióban a Tejsüti és Tejsüti MegaCsoki termékek nem vesznek részt.

Felhívják figyelmed, hogy a játék időtartama alatt a promóciós csomagolású termékekkel egyidejűleg „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékek is elérhetőek a boltokban, amelyek nem vesznek részt a nyereményjátékban!

Minden 50. kódfeltöltésed után 5 extra játéklehetőség lesz a Tiéd, amivel ugyanúgy indulhatsz az ajándékokért, mint a csomagolásban talált kóddal.

Meg kell őrizni a csomagolásokat?
Azt javasolják, hogy a játék végéig mindenképpen őrizd meg a csomagolásokat (vagy magát a csomagolást, vagy a csomagolás fényképét, amelyen jól olvasható a kód), hiszen ha nyersz 50 percenkénti ajándékot, heti nyereményt vagy akár a fődíjat, akkor bekérhetjük Tőled a nyertes kódokat tartalmazó csomagolásokat, vagy az azokról készült fotókat.

A nyereményjáték 2018. május 7. 00:00 órától 2018. július 15. 23:59 óráig tart. Kódfeltöltésre 2018. július 15. 23:59-ig van lehetőséged.

Minden 5. Pöttyössel terméket nyerhetsz!
Fődíj – 5 X 1.000.000 Ft K&H bankkártyán!
50 percenként egyedi Pöttyös ajándékok!
Hetente értékes tech nyeremények

Nézd, ilyen egyszerűen indulhatsz az ajándékokért!

ÍGY NYERHETSZ
AJÁNDÉKOK
JÁTÉKSZABÁLYZAT
NYERTESEK
BEVÁLTÓHELYEK

Várjuk a kommentedet!
Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 30. hét: 2018.07.25

Új sorsjegy érhető el – megérkezett a Sok szeretettel