in

Pöttyös nyereményjáték – Kaparj és nyerj a Pöttyös-sel – a játék december 12-ig tart.

Hirdetés

Pöttyös nyereményjáték – Kaparj és nyerj a Pöttyös-sel – a játék december 12-ig tart.

Vásárolj bármely INTERSPAR, SPAR, SPAR Partner, SPAR Market vagy City SPAR üzletben promóciós kaparós szelvényt tartalmazó csomagolással ellátott 5x51g kiszerelésű Pöttyös termékeket.

Regisztrálj a játék hivatalos oldalán, majd a kaparós szelvényen található 8 jegyű  alfanumerikus kódot küldd be.

A Játék 2018. november 15. 00 óra 00 perctől 2018. december 12. 23 óra 59 percig tart.

Főnyeremény:

Pöttyös Volkswagen Beetle Cabriolet
A Beetle visszatért. Újra köztünk az immár ikonná vált formavilág, amely semmi mással nem téveszthető össze, bárhonnan tekintesz is rá. 1.2 TSI benzines motor Start-Stop rendszerrel, 6 fokozatú kézi váltó, hófehér fényezés, fekete tető, 8 hangszórós hangrendszer – kell ennél több? Igen! Új autódat egyedi Pöttyös dekorációval díszítjük, hogy mindenhova magaddal vihesd az utánozhatatlan Pöttyös életérzést. Ugye, már te is alig várod, hogy nyertesként belepattanhass?

Pöttyös nyeremények:

Pöttyös pendrive
Vidd magaddal mindazt, ami fontos! Családi fényképek, kedvenc zenék, munkahelyi dokumentumok – annyi adat gyűlik össze nálunk, hogy néha alig tudjuk, hogy mit hol keressünk. Ez többé nem lehet probléma, mert ezzel az egyedi formatervezésű 4 GB-os Pöttyös pendrive-val minden adatunkat magunknál tudhatjuk.

Pöttyös MOJO fejhallgató
A zene élménye elkísér a MOJO ProOne fülhallgatóval, ami a valódi zenei ínyenceknek is tud kellemes meglepetéseket okozni. Prémium basszus gondoskodik arról, hogy mindig felvedd az ütemet, a mikrofonnal ellátott levehető kábellel pedig az sem probléma, ha fel kell venned a telefont, amikor épp zenét hallgatsz. És akkor még nem beszéltünk a trendi dizájnról, ami jól passzol a stílusodhoz…

Pöttyös törölköző
A fehér törölközők korszaka lejárt, a pöttyös a jövő! Ezzel a pihe-puha Pöttyös pamut törölközővel még a téli wellnessezés is nagyobb élmény lehet.

Pöttyös Bőrönd
Rád férne egy kis kikapcsolódás, igaz? Csak válassz egy úticélt, és csomagolj ebbe a praktikus bőröndbe, amit a Pöttyös design tesz egyedivé. Jó utat kívánunk!

ÍGY NYERHETSZ
NYEREMÉNYEK
NYERTESEK
JÁTÉKSZABÁLYZAT

Szólj hozzá!
Valóvilág 9: íme a VV Radics - VV Era párbaj végeredménye

Valóvilág 9: íme a VV Radics – VV Era párbaj végeredménye

Listerine nyereményjáték - nyerj elektromos fogkefét

Listerine nyereményjáték – nyerj elektromos fogkefét: a játék november 30-ig tart