in

ALDI – Pöttyös nyereményjáték: A nagy dobás! A játék december 31-ig tart

Hirdetés

Pöttyös nyereményjáték: A nagy dobás! A játék december 31-ig tart.

A nyereményjátékban minden Pöttyös Túró Rudi, Óriás Pöttyös Túró Rudi, Fitt Pöttyös Túró Rudi, Tejsüti, valamint Pöttyös Guru termék részt vesz, amely a promóció ideje alatt megvásárolható az ALDI üzleteiben.

Regisztrálj a www.nagydobas.pottyos.hu honlapon, majd jelentkezz be az oldalon! A „Blokkfeltöltés” menüpontban tudja feltölteni a blokkja adatait a játék időtartama alatt. A Pályázat feltöltést követően a játékosnak megjelenik egy online minijáték, amely során a játékos játszhat, majd a játék teljesítését követően azonnal kiderül, hogy nyert-e Napi Nyerőidőpontos ajándékot vagy Részt vehet-e az adott Havi főnyeremények sorsolásán.

Kérik, a játék végéig mindenképpen őrizze meg a blokkokat, hiszen ha nyer napi ajándékot vagy akár fődíjat, akkor bekérhetjük Öntől a vásárlást igazoló blokkokat vagy az azokról készült fotókat.

A nyereményjáték 2018. október 01. 00:00 órától 2018. december 31. 23:59 óráig tart. Blokkfeltöltésre 2018. december 31. 23:59-ig van lehetősége.

A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.

Naponta bármennyi blokkot feltölthet, korlátozás nélkül.

Mikor indulhatsz havi fődíj nyereményért?

o Abban az esetben vesz részt a havi fődíj sorsoláson, ha “+1 Fődíj esély” mezőre lép a játékban vagy áthalad a Rajt/Cél mezőn. Ne feledje, hogy további vásárlásokkal és beküldésekkel megtöbbszörözheti a nyerési esélyeit, amelyek aktuális állásáról a honlapon belépve az esélynövelő sávban tájékozódhat az oldal jobb oldalán.

A napi nyeremények a játék előtt kisorsolt nyerőidőponthoz kötöttek. Ez azt jelenti, hogy közjegyző jelenlétében előre kisorsoltuk a nyerőidőpontok mindegyikét. Az adott nyerőidőpontban vagy azt követően elsőként érvényes blokkot feltöltő Játékos lesz a napi ajándék nyertese. A főnyeremény sorsolásán az vesz részt, aki legalább egyszer a “+1 Fődíj esély” mezőre lép a játékban vagy áthalad a Rajt/Cél mezőn. A főnyeremény sorsolás időpontja: 2019. január 07. 14:00. Ha nyert, e-mailben értesítjük a regisztrációkor megadott e-mail címén. A nyertesek nevét a nyeréstől számított 30 napon belül közzétesszük a www.nagydobas.pottyos.hu oldalon is.

Nyeremény:

3 db, 1.000.000 forint Pöttyös bankkártya tokkal,
napi nyeremény
– 24 db XIAOMI Mi Band 2 aktivitásmérő karpánt,
– 24 db RAZOR Heel Wheels görkorcsolya,
– 24 db Pöttyös jóga matrac,
– 24 db Pöttyös Tejsüti pendrive,
Szólj hozzá!

Tungsram nyereményjáték – Nyerj 4K OLED Tv-t: a játék december 31-ig tart

Megérkezett a Boldog karácsonyt! 2018 sorsjegy.

Megérkezett a Boldog karácsonyt! 2018 sorsjegy