in

Pöttyös.hu regisztráció – íme a részletek!

Hirdetés

Pöttyös.hu regisztráció – íme a részletek!

A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz legalább egy darab promóciós csomagolású Pöttyös terméket a csomagolás belsejében 11 karakteres kódot fogsz találni, amelyet a www.pottyos.hu oldalon történt regisztráció után a promóció ideje alatt – 2021. május 01. 00 óra 00 perctől 2021. augusztus 8. 23 óra 59 percig. – tudsz feltölteni a „Kódfeltöltés” menüpontban, hogy megnyerhesd a nyerőidőpontos ajándékok vagy a Hervis kuponok egyikét!

Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz a heti nyeremények sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. Ne feledd, hogy további kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet, de akár már 1 kóddal is értékes óránkénti ajándékkal vagy Hervis kuponnal gazdagodhatsz.

Mit tegyek, ha nem kaptam meg a regisztráció megerősítő levelet?

Kérjük, ellenőrizd e-mail postafiókod Levélszemét és Promóciók mappáit, mert előfordulhat, hogy oda érkezett meg a levél. Amennyiben ezekben a mappákban sem találod, kérjük, írj egy e-mailt a pottyos@bangbang.hu címre a játékban regisztrált e-mail címedről a probléma leírásával, és segítünk a regisztráció véglegesítésében.

Bővebb – Pöttyös.hu regisztráció

Várjuk a kommentedet!

Lindor nyereményjáték 2021 – nyerj kényeztető ajándékcsomagot! A játék május 5-ig tart!

Nescafe nyereményjáték kódfeltöltés – játssz és nyerj!