in

Pöttyös.hu nyereményjáték – kódfeltöltés infok

Hirdetés

Pöttyös.hu nyereményjáték – kódfeltöltés infok.

Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

Semmi pánik, ha belépésnél hibás jelszót adtál meg, akkor a Belépés oldalon használhatod az elfelejtett jelszó funkciót az „Elfelejtetted a jelszavad? Kérj újat!” gombra kattintva, amely segítségével jelszómódosítást kérhetsz.

Hogyan tölthetem fel a kódokat?

Regisztrálj a www.pottyos.hu oldalon, majd jelentkezz be! A „Kódfeltöltés” menüpontban tudod feltölteni a kódjaidat a játék időtartama alatt.

Hány kódot tölthetek fel egy nap?

Bármennyi kódot feltölthetsz naponta, korlátozás nélkül.

Hány kódfeltöltéssel indulhatok a heti és fődíj nyereményért?

Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. Ne feledd, hogy további kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet, amelyek aktuális állásáról az oldalon belépve az esélyszorzó sávban tájékozódhatsz.

www.pottyos.hu nyereményjáték kódfeltöltés

Akkor is indulhatok a heti nyereményekért és a fődíjért, ha nem nyertem óránkénti ajándékot a feltöltött kódommal?

Igen, minden érvényes kód feltöltésével közelebb kerülsz ahhoz, hogy nyerhess a heti nyeremények és a fődíj sorsolásán. Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig esélyed lesz a fődíjra is.

Akkor is indulhatok a fődíjért, ha heti nyereményt vagy óránkénti ajándékot nyertem a feltöltött kódjaimmal?

Igen, amennyiben a játék során legalább 10 db kódot feltöltöttél, indulhatsz a fődíj sorsoláson függetlenül attól, hogy nyertél-e heti vagy óránkénti ajándékot.

Elvesznek a kódjaim, amiket a heti sorsoláshoz töltöttem fel?

Nyugalom, nem vesznek el. A heti sorsoláshoz minimum 5 db érvényes kódfeltöltéssel szükséges rendelkezned az adott héten vasárnap 23:59-ig. Ha kevesebb mint 5 db érvényes kódfeltöltéssel rendelkezel egy adott héten, akkor feltöltéseid nem vesznek el, hanem lehetőséged van a következő héten folytatni a kódfeltöltést addig, amíg nem töltesz fel legalább 5 db kódot. Tehát, ha pl. az egyik héten 3 db kódot töltöttél fel, akkor a következő héten már csak 2 db kódot kell feltöltened ahhoz, hogy részt vehess az adott heti nyereménysorsoláson. Minden esetben azon a héten veszel részt a heti nyeremény sorsolásán, amelyik héten elérted a legalább 5 db kódfeltöltést. A fődíj sorsolásához a játék teljes időtartama alatt legalább 10 db kód feltöltése szükséges. Amennyiben a szükséges kódfeltöltés többszörösét éred el, akkor nagyobb eséllyel veszel részt az adott ajándék sorsolásán. Esélyeid aktuális állását az oldalon nyomon követheted az esélyszámláló felületen a belépést követően.

Nem találtam kódot a csomagolásban, mit tegyek?

A promóció ideje alatt „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékkel is találkozhatsz a boltokban, ezek nem vesznek részt a nyereményjátékban. Ha olyan négylevelű lóhere emblémával ellátott, promóciós csomagolással találkozol, amelynek belsejében nem találsz promóciós kódot, vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen!

Nem tudom feltölteni a kódot az oldalon, mit tegyek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a [email protected] email címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk!

Beírtam a kódom, de azt írta a rendszer, hogy ezt a kódot már felhasználták. Hogyan lehetséges ez, mi a teendőm?

Minden kódot csak egyszer lehet feltölteni, így ha a csomagolás sértetlen volt, és Te voltál az első kódfeltöltő, akkor valószínűleg valamilyen technikai probléma lehet. Mindenképpen szeretnénk utánanézni, hogy mi okozhatta ezt, így arra kérünk, hogy ebben az esetben küldd el nekünk a kódod az elérhetőségeddel együtt a [email protected] e-mail címre.

Mi történik, ha már megszereztem az 5 db feltöltést a heti nyereménysorsoláshoz, illetve a 10 db feltöltést a fődíj sorsoláshoz?

A játék ekkor sem áll meg! Minden újabb feltöltéssel megnyerhetsz egy Általad választott óránkénti ajándékot, valamint megtöbbszörözheted esélyeidet a heti és fődíj sorsolásokon. Ha például 10 db kódot töltöttél fel egy héten, akkor kétszeres eséllyel indulsz az adott heti ajándékért.

Szólj hozzá!

Lottószámok 2020 – íme a 28. hét nyerőszámai

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 29. hét: 2020.07.19