Posta nyereményjáték – Nyerj 1+1 milliót csekkbefizetéssel!

Hirdetés
Hirdetés

Ha most MasterCard® vagy Maestro® kártyával fizetsz az ügyintézőiknél a postákon*, értékes ajándékokat és akár 1 millió forintot – Posta Hűségkártyával 2 millió forintot – is nyerhetsz!

Hogyan nyerhetsz?

  • Fizesd be csekkjeit MasterCard vagy Maestro kártyával a kijelölt posták* bármelyikén!
  • Gyűjtsd a pecséteket a postákon beszerezhető promóciós levelezőlapon!
  • Add fel betelt levelezőlapját bármelyik postán!

A nyeremények

  • Fődíj: 1 millió forint Posta Bankszámlán**
  • 3 db 200.000 Ft értékű Posta Utazás utazási utalvány
  • 50 db 50.000 Ft értékű Nyereménybetét **
  • Használja csekkbefizetéskor Posta Hűségkártyáját is, és nyereményét megduplázzuk!
    (Az a Nyertes, aki a pályázati levelezőlapon feltüntette Posta Hűségkártyája számát, és a játék ideje alatt bármikor, legalább egy alkalommal használta Hűségkártyáját a postán csekkbefizetéskor, a megnyert ajándékot duplán kapja meg.)

Promóció időtartama: 2016. augusztus 15. – október 30.
Betelt promóciós levelezőlapok beérkezési határideje: 2016. november 11.
Sorsolás időpontja: 2016. november 16. A sorsolás közjegyző jelenlétében történik.

A játékban való részvétel feltételei:

“A játékban minden devizabelföldi, magyar állampolgárságú, 18. életévét betöltött, cselekvőképes, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet, aki a játék ideje alatt a Magyar Posta Zrt. „Bankkártyás csekkbefizetés” szolgáltatás ellátására kijelölt postáján* a játék során használt levelezőlap segítségével 3 különböző alkalommal (3 eltérő naptári napon) MasterCard vagy Maestro típusú bankkártyával csekket fizet be postai ügyintézőnél.

A befizetést a posták a levelezőlapon elhelyezett keletbélyegző lenyomatukkal, valamint a számla befizetését igazoló bizonylaton található 6 jegyű engedélyszám feltüntetésével igazolják. A játékos a nevét, lakcímet igazoló hatósági igazolványban feltüntetett lakcímét, Posta Hűségkártyája számát (amennyiben rendelkezik ilyen kártyával) és születési idejét olvashatóan köteles feltüntetni a levelezőlapon.

Egy játékos az akció ideje alatt több promóciós levelezőlapot is beküldhet. A levelezőlap bérmentesítési díj nélkül feladható bármely postán, postai levélgyűjtő szekrényben, vagy bérmentesített zárt borítékba helyezve elküldheti a „Nyerjen 1+1 milliót csekkbefizetéssel!” Magyar Posta Zrt. Budapest 1934 címre.” – írják a játék kiírásában.

Borítékban történő küldéskor egy borítékba egy levelezőlap helyezhető! Sorsoláskor egy betelt levelezőlapot egy nyereménypályázatnak tekintenek. A sorsoláson valamennyi, határidőig beérkezett levelezőlap, illetve zárt borítékban található levelezőlap részt vesz. A levelezőlapokat postaszolgálati nyílt levelezőlapként díjmentesen lehet postára adni.

Nyertesek értesítése:
A nyertesek névsorát a sorsolást követő 10 munkanapon belül jelen oldalon, továbbá postahelyi tájékoztató plakáton tesszük közzé.

A nyerteseket a promóciós levelezőlapon feltüntetett elérhetőségen legkésőbb a sorsolást követő 10. munkanapig tértivevényes ajánlott levélben értesítik.

A nyertesek nyereményre való jogosultságukat személyi azonosító igazolványuk és lakcímet igazoló hatósági igazolványuk bemutatásával igazolhatják. A nyeremény átvételéhez nem kell a bankkártyás csekkbefizetést (számlabefizetés) igazoló bizonylatot bemutatni!

A játékról további részleteket, beleértve az adatkezelési tájékoztatót, a „Nyerjen 1+1 milliót csekkbefizetéssel!” akció részvételi és játékszabályzatában találod.

A Bankkártyás csekkbefizetésről további részleteket itt olvashatsz.

Jöhetnek a hozzászólások