in

Popz Popcorn nyereményjáték – nyerj Hupikék Törpikék ajándékokat: a játék október 1-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Popz Popcorn nyereményjáték – játssz és nyerj Hupikék Törpikék ajándékokat.

A nyereményjátékban részt vesz mindenki, aki a játék ideje alatt, 2017. augusztus 2. és 2017. október 1. között vásárol Popz Hupikék Törpikék promóciós grafikával ellátott, vagy normál csomagolású 3x100g-os Popz mikrós pattogatott kukoricát és a popz.eu/smurfs/hu weboldalon nevét és email címét megadva regisztrál a nyereményjátékba.

A vásárlás bizonyítékaként a nyereményjátékban résztvevőknek meg kell őrizniük a csomagolás tetején található, előállítási dátumot mutató panelt a sorsolás végéig. Egy vásárlás egy regisztrációt engedélyez és minden regisztráció rögzítésre kerül. Minden regisztráció feljogosít mindkét nyereménysorsolásban való részvételre. Amennyiben valaki nyertesként kisorsolásra kerül és többször regisztrált a nyereményjátékba, úgy bemutatásra biztosítania kell az összes vásárlást bizonyító panelt a csomagolásról. A nyereményjátékba történő regisztrációk száma nem limitált.

A nyerteseket ezen a honlapon hirdetjük ki, illetve a nyereményjátékban történő regisztráció során megadott e-mail címükre küldött levélben értesítjük nyereményükről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról.

(A részletes játékszabályzatot itt tekintheted meg: Popz hupikék törpikék DVD promóció játékszabályzat)

Várjuk a kommentedet!

Pampers nyereményjáték a dm-ben: Játék a peluscsere – szeptember 30-ig lehet játszani

Jacobs nyereményjáték – nyerj pihenéseket: a játék szeptember 30-ig tart