in

Pont ott party 2022 – infok itt

Hirdetés

Csütörtök este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyekről a diákok idén is elsőként a Pont Ott Partin értesülhetnek – közölte az MTI.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM), az Oktatási Hivatal (OH) és a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft. a fővárosban a Városligetben rendezi meg a Pont Ott Partit (POP), ahol a felvételizők a ponthatárok mellett a felsőoktatási lehetőségeket bemutató programokon is részt vehetnek – áll a közleményben.

Csütörtök este nyolc órakor György László, a KIM innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért és vállalkozásfejlesztésért felelős államtitkára, valamint Vanó Renáta, az OH felsőoktatási elnökhelyettese kezdi meg a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését a Városligetben.

A ponthatárváró eseményen népszerű könnyűzenei előadók lépnek fel, emellett hasznos időtöltést is kínál a POP, ugyanis számos felsőoktatási intézmény és az OH is információs pulttal várja az érdeklődőket.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Így a felsőoktatási tanulmányok előtt állók tájékoztatást kaphatnak többek között a felvételi, illetve a pótfelvételi eljárásról, a magyar állami ösztöndíjról és az egyetemi élet nyújtotta lehetőségekről.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes program és további információ a Felvi.hu oldalon, valamint az esemény közösségimédia-felületén olvasható.

A ponthatárok kihirdetését a felvételizők idén sem csak a budapesti helyszínen kísérhetik figyelemmel, több vidéki városban: Debrecenben, Egerben, Győrben, Miskolcon, Pécsett, Salgótarjánban és Szegeden is lesz ponthatárváró rendezvény – közölték.

Ez a cikk Pont ott party 2022 – infok itt először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Hány órakor hirdetik ki a ponthatárokat 2022-ben? Íme a válasz!

Pont ott party 2022 Debrecen – infok itt