in

Podravka nyereményjáték az Auchan-ban – a játék november 25-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Podravka nyereményjáték az Auchan-ban – játssz és nyerj!

Játssz 2017.09.07. és 2017.10.25. között! Vásárolj egy alkalommal legalább 500 Ft értékben Podravka terméket az áruházakban és nyerj értékes ajándékot!

A JÁTÉK LÉPÉSEI

“Vásároljon legalább egy alkalommal a játékban résztvevő Podravka termékekből 500 Ft értékben az Auchan áruházakban vagy a https://online.auchan.hu/ oldalon keresztül és nyerjen! Regisztráljon, majd töltse fel a vásárlást igazoló blokk/szállítólevél adatait! A vásárlást igazoló eredeti blokk/szállítólevél sértetlen, ép állapotban történő megőrzése 2017. november 25-ig szükséges.” – közölték a szervezők.

“Minden, a játék időtartama alatt beérkezett, érvényes pályázat vesz részt a sorsoláson. A játék teljes időtartama alatt minden játékhéten 1 db 50 000 Ft értékű Auchan vásárlási utalvány és 5 db Podravka ajándékcsomag kerül kisorsolásra. Ne feledje, amennyiben többször pályázik, növelheti esélyét a nyereményekért!” – tették hozzá.

A Játék 2017. szeptember 07. 00:00:00 órától – 2017. október 25. 23:59:59 óráig tart. A vásárlásoknak a fenti időtartamban kell megtörténniük.

A Pályázatok beérkezésének 2017. október 25. 23:59:59 óráig kell megtörténniük. A Játék időtartamától eltérő időben történt vásárlásokkal a Játékban nem lehet részt venni.

Az ezen időszak előtt és után beérkezett Pályázatok érvénytelennek tekintendők. A Pályázatok beérkezési időpontjának meghatározásául a Játék szerverére történő beérkezési időpont az irányadó.

A Játékban a Szervező által forgalmazott, valamelyik magyarországi Auchan üzletben vásárolt Podravka termékek vesznek részt

Vegeta
Podravka
Lagris
Eva
Mirela
Lino Lada

Nyeremény:
heti egy 50 ezer Ft értékű Auchan vásárlási utalvány
heti 5 db Podravka ajándékcsomag

Várjuk a kommentedet!

Meggle nyereményjáték – nyerj konyhai robotgépeket: a játék december 10-ig tart

Megvan a Konyhafőnök VIP győztese