in

Pick nyereményjáték: a játék október 24-ig tart!

Hirdetés

Pick nyereményjáték: a játék október 24-ig tart!

Játssz 2021. szeptember 20. és 2021. október 24. között, hogy megszerezhesd a naponta, hetente megnyerhető ajándékok egyikét vagy akár a fődíjat is! Nézd meg, milyen egyszerűen indulhatsz az értékes ajándékokért!

Tegyél a kosaradba legalább 1 darab, a játékban részt vevő PICK terméket a SPAR magyarországi üzleteiben, hogy indulhass a napi nyereményekért! 2 db blokkfeltöltéssel indulhatsz a heti nyeremények sorsolásán, 3 db blokkfeltöltéssel pedig a fődíj sorsoláson is.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Vásárolj
Szalametti vagy Mátyás terméket, és add meg a blokk adatainak feltöltése során, hogy a különdíj sorsolásán is részt vehess!

Regisztrálj
a weboldalon, majd töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait! Ne feledd: a heti nyeremények sorsolásán való részvételhez legalább 2 db érvényes feltöltéssel kell rendelkezned, míg főnyeremény esetén legalább 3 db érvényes blokkfeltöltéssel! Szalametti vagy Mátyás termék vásárlása esetén a különdíj sorsolásán is részt vehetsz.

Feltöltési időszak:
2021. szeptember 20. – október 24.

Indulj a nyereményekért!

A feltöltést követően azonnal megtudhatod, hogy nyertél-e napi ajándékot, és 2 db blokk feltöltését követően részt vehetsz a heti nyeremény, míg 3 feltöltéssel a fődíj sorsolásán is. Szalametti vagy Mátyás termék vásárlása esetén a különdíj sorsolásán is részt vehetsz. Ne feledd, minél több blokkot töltesz fel, annál nagyobb eséllyel indulhatsz az értékes ajándékokért!

JÁTÉK MENETE
NYEREMÉNYEK
RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK
NYERTESEK
JÁTÉKSZABÁLY

Szólj hozzá!

Szögletes mennyezeti lámpát keresel? Ezt ajánljuk!

Rexona nyereményjáték 2021 – nyerj kerékpárt: a játék november 3-ig tart!