in ,

Pick nyereményjáték 2022 a LIDL-ben – nyerd meg a tudatos élet hozzávalóit! A játék június 2-ig tart!

Hirdetés

Pick nyereményjáték 2022 a LIDL-ben.

Játssz 2022. május 5. és 2022. június 2. között, hogy megszerezhesd a nyerőidőpontos ajándékok egyikét, a különdíjat vagy akár a fődíjat is! Nézd meg, milyen egyszerűen indulhatsz az értékes ajándékokért!

Nyeremények
500.000 Ft értékű LIDL vásárlási utalvány
Összesen 3 db

Kezdődhet a nagybevásárlás! A fődíj nyerteseként bátran pakolhatod tele kosarad a tudatos élet hozzávalóival. Ez remek alkalom lehet arra is, hogy kipróbálj olyan PICK finomságokat, amiket eddig még nem kóstoltál meg. Már csak meg kell nyerned a 3 db 500.000 Ft értékű LIDL ajándékutalvány egyikét. Mi neked szurkolunk!

Neuzer Hollandia Basic 18″ elektromos kerékpár, egyedi PICK kerékpáros vízálló túratáskával
Összesen 1 db

Szeretnél INGYEN lottózni? KLIKK! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Ha te is a tudatos életre hajtasz, akkor ezt az elektromos kerékpárt neked találták ki! A stílusos megjelenés és praktikus tervezés arról gondoskodik, hogy rögtön szívedbe zárd ezt a biciklit, a három fokozatú, kormányról vezérelhető elektromos rásegítés pedig azért felel, hogy sose legyen megterhelő a tekerés. Vásárolj PICK TÉLISZALÁMIT, hogy részt vehess a különdíj sorsoláson, és megnyerhesd ezt a szuper kerékpárt!

Delimano Air Fryer olaj nélküli fritőz
Összesen 10 db

Felejtsd el az olajtól tocsogó fogásokat! Ezzel a forró levegős sütővel ropogós, aranybarna finomságokat készíthetsz sokkal tudatosabban. A tapadásmentes bevonattal ellátott sütőben az ételek ízletesek és tökéletes állagúak lesznek. Ha megnyered, melyik PICK kedvenceddel próbálnád ki először?

Xiaomi Mi intelligens párásító
Összesen 30 db

A jó közérzethez fontos a megfelelő páratartalom az otthonodban. Ebben segít ez a különleges ultrahangos párásító, ami UV-C fénnyel még sterilizálja is a párásításhoz használt vizet, elpusztítva a baktériumokat. 4.5 literes tartályával akár 15 órán keresztül is képes a párásításra. A Mi Home alkalmazással egyszerűen vezérelheted, de akár okosotthon hangasszisztensedet is használhatod az irányításához.

Noerden Bimi okosmérleg
Összesen 50 db

A folyamatos súlykontroll fontos része a tudatos életmódnak. Ezzel az okosmérleggel nyomon követheted nap mint nap többek között testsúlyodat, testtömegindexedet vagy akár testzsírszázalékodat. Ráadásul, a mérleget Bluetooth kapcsolattal összekötheted egy mobil alkalmazással, így további részletes biometrikus adatokhoz is hozzájuthatsz pár pillanat alatt, melyek saját profilodban mentődnek el.

Bővebb – Pick nyereményjáték 2022

Szólj hozzá!

L’OR kávé nyereményjáték a SPAR-ban: Francia elegancia kapszulába töltve

Nyerj most a Dettollal! A játék május 24-ig tart!