in

Péter Szabó Szilvi ezt üzeni Freddie-nek

Az egész ország egy emberként drukkol a svéd fővárosban hazánkat képviselő Freddie-nek, aki a produkciójával máris hatalmas sikert aratott a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon.

Ha elhozná a legjobb produkciónak járó díjat, azzal olyan elismerést szerezne Magyarországnak, amelyet még egyetlen énekesnek sem sikerült.

Annyi bizonyos, hogy Freddie-nek most sok biztatásra, erőre van szüksége, éppen ezért a Blikk néhány korábbi eurovíziós fellépőt kért meg arra, hogy segítsenek tanácsokkal neki.

Jöjjön Péter Szabó Szilvi nyilatkozata.

Péter Szabó Szilvia, A Nagy Duett versenyzője még 2005-ben a Nox együttessel jutott ki a versenyre, ahol az előkelő 12. helyezést érték el.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

– Ez a világ legjobb bulija. Azt üzenném Freddie-nek, hogy a döntőben már ne izguljon. Tanácsolni pedig csak annyit tudnék, hogy szívja magába ezt az érzést! Életem egyik legjobb élménye volt. Szurkolunk neki, s bár nem mernék esélylatolgatásba bocsátkozni, hogy nyerhet-e, abban szinte biztos vagyok, hogy az első tízbe bekerül, de talán még az első ötbe is – mondta Péter Szabó Szilvia.

Szólj hozzá!

Freddie: “Nem akartam, hogy bármi elterelje a figyelmemet”

Wolf Kati ezt tanácsolja Freddie-nek