Péntek 13: nyerj szerencsemalacot vagy egymilliót

Hirdetés
Hirdetés

Babonás trükköket előhúzni, szerencsevonzó talizmánokat bekészíteni, mert 2015. november 13-a pénteki napra fog esni. A Szerencsejáték Zrt. már készül a misztikus jelentőséggel bíró napra.

A Szerencsejáték Zrt. tapasztalatai szerint a péntek 13-hoz hasonló szerencsenapokon jelentősen élénkül a játékkedv, melyre a szervező mindig fokozottan készül.

Rendkívüli nap a Szerencsejáték Zrt.-nek is

A különleges napra való tekintettel a Szerencsejáték Zrt. rendkívüli akciókkal és aktivitásokkal rukkol elő játékosainak.

Egyrészt, a Péntek13 novemberben a népszerű Szerencse Plusz akció időszakára fog esni, ezért az ezen a napon az akció keretében vásárolt, legalább 1350 Ft értékben befizetett Ötöslottó játékok között nem 1 db, hanem 13×1 millió Ft napi nyereményt fognak kisorsolni. Emellett az akcióban részt vevő játékok a napi nyereményeken túl a ráadás autókat is megnyerhetik!

Péntek13 kapcsán minden Szerencsejáték Zrt. által működtetett lottózóban ezen túlmenően egy Péntek13 matricát kapnak ajándékba (a készlet erejéig) azok a játékosok, akik a november akció feltételeit teljesítő játékot vásárolnak.

A megnyerhető típusú autókkal november 13-án a miskolci Auchan-, valamint a pécsi, szegedi és budapesti Árkád bevásárlóközpontokban is találkozhatnak: az autóknál hostessek várják az érdeklődőket, akik egy ajándék kis plüss malachoz juthatnak, ha teljesítik az alábbi két feltétel közül legalább az egyiket:

  1. az autónál lévő nagy plüss malaccal fotót készítenek és a képet az Szerencsejáték Zrt. Facebook oldalára feltöltik,
  2. vagy a novemberi akció feltételeit teljesítő játékot vásároltak és a vásárláskor kapott malacos matricát bemutatják az autónál a hostesseknek.

Az MTVA-val együttműködve egy rádiós nyereményjáték is lebonyolításra kerül a Péntek 13 hetében.

A Petőfi Rádióban november 9-12. között minden nap 3 eltérő időpontban 1-1 kérdés fog elhangozni, amelyre sms-ben kell a helyes választ beküldeni. Kérdésenként a sorrendben 12. olyan sms, amelyik az adott kérdéshez tartozó helyes választ tartalmazza, pénznyereményt nyer: az egyes kérdésekért járó nyeremény

  • hétfőn 13.000 Ft,
  • kedden 2 x 13.000 = 26.000 Ft,
  • szerdán 3 x 13.000 = 39.000 Ft,
  • csütörtökön pedig 4 x 13.000 = 52.000 Ft.

A nyertes azonban választhat: vagy „elviszi” az adott napi nyereményt, vagy helyette inkább részt vesz a pénteki sorsoláson, ahol viszont már 1 millió Ft lehet a nyereménye. (Döntésétől függően a sorrendben 13. helyes választ beküldő játékosra száll át a napi nyeremény vagy a pénteki sorsoláson való részvétel joga.)

Az 1 millió Ft sorsolásán azonban a napi 3-3 játékoson kívül egy 13. szerencsés is részt vesz majd, aki pénteken délelőtt az előző 4 napon helyes választ beküldők közül kerül kisorsolásra.

Legyen Péntek13 a Szerencse Napja és egyben az Ön Szerencsenapja!

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super