in ,

Penny rejtvény nyertesek

Hirdetés
Hirdetés

Íme a Penny rejtvény nyertesek összeállításunk.

A Szervező azon Játékosok közül sorsol, akik a Játékban való részvételhez szükséges adataikat hiánytalanul megadták és a helyes megfejtést a vonatkozó hétre fel is töltötték. A Sorsoláson 10 Játékos kerül kisorsolásra, azon Játékosok közül, akik a helyes megfejtést a vonatkozó Játékhéten belül feltöltötték. A Szervező a kisorsolt Játékosok közül azt az 5 Játékost tekinti Nyertesnek, akinek a megfejtése helyesnek bizonyul és megfelel a Játékszabályzatban foglalt feltételeknek.

Azon Játékos, aki kisorsolásra került, de nem adott meg helyes adatokat, vagy egyéb ok miatt kizárásra kerül, kiesik és helyébe az elsőként kisorsolt Pótnyertes lép.

Abban az esetben is a Pótnyertes lép a Nyertes helyére, ha a Nyertes a részére a regisztrációkor megadott elérhetőségeire (e-mail/lakcím/telefonszám) megküldött értesítésre az elküldés napjától számított 10 napon belül nem válaszol, az e-mail cím nem létezik, illetve a Nyertes nem elérhető az általa megadott telefonszámon sem.

A Pótnyertesekre a Nyertesekre vonatkozó fenti szabályok ugyanúgy vonatkoznak. A Szervező a Sorsolást követően és a feltételek teljes körű ellenőrzése után 5 Nyertest hirdet ki.

Nyeremények átvétele

A Nyertes által megadott e-mail címen a Szervező értesíti a nyertes Játékost a sorsolást követő 5 munkanapon belül a nyereményéről és a nyeremény átvételének idejéről. A nyeremény átvételének helye a Nyertes által korábban megadott és kiválasztott Penny Market áruház.

Ha a Nyertes az értesítésben meghatározott határidőben nem veszi át a nyereményt, a Szervező úgy tekinti, hogy a nyereményről a Játékos írásbeli lemondó nyilatkozat nélkül lemondott. A Szervező ilyen esetben jogosult lesz az először kisorolt Pótnyertes részére átadni a nyereményt. A Pótnyertes értesítésével, nyereményének átvételével illetve a kiesésével kapcsolatos eljárásra a nyertes Játékosra vonatkozó szabályok irányadók.

Az adott hét Nyerteseinek nevét megtekintheti a https://rejtveny.penny.hu/ oldalon a sorsolás időpontjától számított 15 napon belül.

Amennyiben sem a nyertes Játékosok, sem a Pótnyertesek nem veszik át a nyereményt, a Szervező azt ebben az esetben újra kisorsolja.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a nyertes Játékost, aki nem felel meg a jelen Szabályzatban leírt feltételeknek, ebben az esetben kiesik és a helyébe Pótnyertes lép.

Penny rejtvény nyertesek

Jöhetnek a hozzászólások

Sport Szelet nyereményjáték 2020 – A szurkolás sport! Beváltóhelyek listája

Kincsem+ tuti – tartalék ló jelentése