in , ,

Part FM: Nyerj 50 ezer forintot

Hirdetés

Part FM nyereményjáték: Hétfőn indul a Partra szállás!

Nyerj akár 50.000 forintot a Balaton rádiójától!

Péntektől figyeld a Part FM gyönyörű hoszteszeit, és ragadj rá a Part FM-es matricákra: SZEREZD MEG, RAGASZD FEL , FOTÓZD LE és told fel a Part FM oldalára: www.partfm.hu.

Nyerd meg a napi 10 000 forintot vagy akár 50 000 forintot a Balaton rádiójától! Részletekért hallgasd a Part FM-et!

Partraszállás játék 

A játék szervezője:

Echo Penisola Kft. 8600 Siófok, Budai N.A. u. 1-3. továbbiakban Part FM.
A játék ONLINE és ON AIR felületen zajlik.

A Part FM a játékot az alábbi feltételekkel szervezi:

 1. A játékban való részvétel személyi feltételei: a játékszabályzat elfogadása.
 2. A játékban nem vehetnek részt: a,a rádió munkatársai, b,a játék lebonyolításában résztvevő  gazdálkodó szervek, ügynökségek, a prómóció lebonyolításában érdekelt személyek, c, akit a Part FM a jelen részvételi feltételek és a játékszabályzat megsértése miatt kizárt.
Játék menete:
 1. A játékos/ résztvevő megkeresi a Part FM hoszteszeit,akiktől Part FM matricát szerez.
 2. A matricával ( a rádió logójával ) készít egy közös fotót vagy selfie-t .
 3. A készített fotót  feltölti a www.partfm.hu oldalra,miután elolvasta és elfogadta a játékszabályzatot.
 4. A játék úgy folytatódik,hogy mindennap óránként egy játékos lehetőséget kap arra, hogy a nap végén egy kérdésre válaszoljon. A kérdés helyes megválaszolása számára 10.000 forintot ér.
A  játék mechanizmusa:

Hétfőtől csütörtökig  10-20 óráig, pénteken 10-19 óráig tart, óránkénti játékos kiválasztással, majd pénteken 20 óra előtt, a héten összegyűlt összes jelentkező és játékos közül egyvalaki lehetőséget kap arra, hogy a műsorvezető által feltett kérdésre válaszoljon. Jó válasz esetén elviszi a fődíjat, az 50.000 forintot.
A szervező arra törekszik,hogy a játékban mindenki egyforma eséllyel vehessen részt, egy személy egy játékban egyszer nyerhet!

A játék időtartama:

2015. június 15. 10 órától – 2015 június 19. 20 óráig.

A nyeremény átadása:

A rádió épületében, személyesen vagy meghatalmazással.

A nyeremények utáni személyi jövedelemadó fizetési kötelezettséget a szervező viseli, de a játékban való részvétellel felmerülő egyéb költségek (például a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a játékost terhelik.

 Azáltal, hogy a játékos pályázatát a játékszabályzatban meghatározott módon elküldi:
 1. feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy nevét, telefonszámát, e-mail címét, továbbá a nyeremény átadásához, átvételéhez lakcímét a szervező a játék lebonyolítása céljából az információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban Adatvédelmi törvény) rendelkezéseinek megfelelően kezelje;
 2. tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ahhoz, hogy a felvételeket a szervező marketing-, reklám- és PR-célokra felhasználja, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül;
 3. A játékos a játékban való részvételével hozzájárul, hogy a szervező a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertesek nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiákban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és video anyagokban. Ennek megfelelően a nyertesek hozzájárulnak nevük és fényképük nyilvánosságra hozatalához, valamint ahhoz, hogy a róluk készült hang- illetve videofelvételt és fényképeket a szervező díjmentesen felhasználja. Felkérés esetén vállalják továbbá, hogy rendelkezésre állnak média interjú céljából.
 4. az általa készített, és a pályázat részeként beküldött fényképpel kapcsolatos valamennyi szerzői jogáról lemond, egyben hozzájárulását adja ahhoz, hogy a szervező a pályázat részeként általa beküldött fotót a szervező szabadon és térítésmentesen felhasználhassa;
 5. feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a szervező jelen játék során a játék lebonyolítása érdekében felhasználja, továbbá, hogy azokat ezen célból az általa megbízott adatfeldolgozó részére továbbítsa.
Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

ötös lottó nyerőszámai

Lottósorsolás: új időpont húzzák a számokat

Retro reklám – Lottó Ottó megérkezik