in

OMV nyereményjáték – nyerj koncertjegyet: a játék május 22-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

OMV nyereményjáték – játssz és nyerj koncertjegyet.

Vegyél részt az OMV exkluzív koncertjén!

Válts be bármely OMV töltőállomáson bármely termékre legalább 100 SuperShop pontot április 26 és május 22 között, majd regisztrálja SuperShop kártyaszámát és az adatait ezen az oldalon.

Ha szerencsés vagy, megnyerheted a 100 db páros belépőjegy egyikét Kökény Attila május 30-i exkluzív budapesti koncertjére. Az esemény az OMV szervezésében kerül megrendezésre, a legalább 100 SuperShop pontot töltőállomásainkon beváltó nyertes vásárlóink részére. A rendezvény ideje alatt a nyertesek részére korlátlan italfogyasztást biztosítunk és a harapnivaló sem marad el.*

A jegyeken felül 1000 SuperShop ponttal jutalmaznak minden szerencsés vendéget, akik eljönnek a rendezvényre. (A jutalompontok kizárólag a helyszínen kerülnek felírásra, a nyertes saját nevére kiállított SuperShop kártyájára. A kísérő a jutalompontokra nem jogosult).

A játékban résztvevők 100 (egész) pontszámonkénti beváltással növelhetik esélyeiket. Példaként: a promóció időtartama alatt 355 pont beváltásakor a nyerési esély háromszorosára növekszik. Egy SuperShop kártyát csak egyszer szükséges regisztrálni a részvételhez, de csak azok a játékosok vehetnek részt a sorsoláson, akik regisztráltak és beváltottak minimum 100 SuperShop pontot.

Nyeremények:

100 db páros belépőjegy Kökény Attila május 30-i exkluzív koncertjére, korlátlan étel- és italfogyasztással*.

Sorsolás:

A sorsolás időpontja: 2018. május 23. 13:00
A nyertes(ek) kiválasztása a résztvevők közül sorsolással, a véletlenszerűség elvének eleget tevő sorsolóprogram segítségével történik.

A promóció időtartama: 2018. április 26. – 2018. május 22.
A regisztráció határideje: 2018. május 22. 23:59

Várjuk a kommentedet!
Regnum nyereményjáték - nyerj álomutazást!

Regnum nyereményjáték – nyerj álomutazást! A játék május 23-ig tart

Chio nyereményjáték – nyerj játékutalványt: a játék május 30-ig tart