in

OMV nyereményjáték – nyerj egy Mercedest: a játék augusztus 31-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

OMV nyereményjáték – játssz és nyerj egy Mercedest.

Tankolj “egyszerre” legalább 25 liter MaxxMotion 95, 100plus vagy MaxxMotion Diesel üzemanyagot 2017. július 1. és augusztus 31. között, a játékban részt vevő OMV töltőállomásokon!

A fizetéskor kapott, tankolást igazoló bizonylatát őrizd meg, mert a regisztráció során és a nyerteseknek a nyeremény átvételéhez is szükségük lesz rá!

A játék során a www.omv.hu/maxxmotion-akcio oldalon 3 egyszerű kvízkérdésre kell válaszolnia az OMV MaxxMotion prémium üzemanyagokkal kapcsolatban. Ezt követően nem kell mást tennie, mint regisztrálni személyes adatait, megadnia a bizonylaton lévő ES kódot, illetve SuperShop kártyájának számát ha van (nem kötelező).

Fődíj:
1 db Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

A fődíj sorsolásának időpontja: 2017. szeptember 14. 11:00 óra.
A sorsolás helye: Dr. Fullér Krisztina közjegyzői iroda, 1143 Budapest, Szobránc u. 1.
A fődíj sorsolásán nem vesznek részt azok a regisztrációk, amelyekkel heti nyereményeket nyertek.
Amennyiben Ön MaxxMotion üzemanyag tankolás során használta SuperShop kártyáját és a regisztráció során ezt a megfelelő módon jelöli, regisztrációja kétszer kerül be az adatbázisba, amelyből a fődíj sorsolása történik.

Heti nyeremények:
1 db Mercedes-Benz piknikkosár.
1 x 30 000 SuperShop pont, amit SuperShop kártyával rendelkező vásárlóink nyerhetnek meg.
A heti nyereményekre vonatkozóan a nyerő pillanatokat közjegyző jelenlétében, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes programmal sorsoltuk ki. Az a játékos lehet nyertes, akinek az érvényes regisztrációja a kisorsolt nyerő pillanatban (hónap-nap-óra-perc-másodperc) vagy a kisorsolt nyerő pillanat utáni legközelebbi időpontban történik.

A heti 30.000 SuperShop pontot azok a SuperShop kártyával rendelkező játékosok nyerhetik meg, akik a játékba történő regisztráció során megadják saját nevükre kiállított SuperShop kártyájuk számát.
A heti nyerteseket az első játékhetet követően szerdánként, a fődíj nyertesét szeptember 29-ig hirdetjük ki a nyertesek menüpontban.

Fontos tudnivalók:
A nyeremény átvételének feltétele a regisztrációhoz használt tankolást igazoló bizonylat és a személyazonosságot igazoló okmány bemutatása.
Egy tankolást igazoló bizonylattal csak egyszer játszhat.
A játékban csak 18. életévüket betöltött személyek játszhatnak.
Egy e-mail címről és telefonszámról naponta csak egyszer regisztrálhat.

Nyertesek

Játékszabály, a játék leírása

Jöhetnek a hozzászólások

Signal nyereményjáték – nyerj Tesco vásárlási utalványt: a játék szeptember 13-ig tart

Gundel Takács Gábor visszatér – így nyilatkozott az Áll az alku játékról