in ,

Októberi szerencsenapok 2019 – legyen neked is malacod: a játék október 19-ig tart!

Hirdetés
Hirdetés

Októberi szerencsenapok 2019 – legyen neked is malacod.

Részvételi feltételek

Mit kell tenned?

Játssz 2019. október 11-19. között:

 • Ötöslottót egy szelvényen legalább 1.500 Ft értékben,
 • Hatoslottót egy szelvényen legalább 1.500 Ft értékben,
 • Jokert egy szelvényen legalább 750 Ft értékben

Az akcióban részt vehetsz – játéktól függően – egy vagy öthetes, illetve több sorsolásra érvényes, normál vagy kombinációs, terminálon, illetve interneten, SMS-ben/Okoslottó mobil alkalmazással vagy ATM-en befizetett játékkal is. Az Ötöslottó és Hatoslottó akciós feltételekbe a Joker játék (ok) értéke nem számít bele.


Ötöslottó különsorsolás 2019

Sorsolások

Napi sorsolások

A részvételi feltételeknek megfelelő szelvények automatikusan részt vesznek a napi sorsoláson, amelyre a játékba küldés napját közvetlenül követő munkanapon kerül sor, ahol az Ötöslottó esetében napi 100 x 10 ezer Ft és 1 x 1 millió Ft, a Hatoslottó esetében napi 1 x 1 millió Ft és a Joker esetében napi 1 x 1 millió Ft talál gazdára.

Ráadás sorsolás

A részvételi feltételeknek megfelelő játékok a napi sorsolás mellett automatikusan részt vesznek a 2019. október 21-én tartott ráadás sorsoláson is, ahol az Ötöslottó, Hatoslottó és Joker esetében 10-10 millió Ft ráadás nyeremény vár!

Átvételi igazolásod őrizd meg a ráadás sorsolásig, és ellenőrizd, hogy nyertél-e!


Legyen neked is malacod 2019 október

Hogyan tudhatod meg, hogy nyertél-e?

A nyertes játékok azonosító számát tartalmazó teljes nyereményjegyzéket közzétesszük:

 • a weboldalunkon NYEREMÉNYJEGYZÉK
 • a Szerencsemix újságban,
 • a Nemzeti Sport Sportfogadás mellékletének október 16-i számában, valamint október 24-i számában.

Hogyan juthatsz nyereményedhez?

A kisorsolt nyertes játékok birtokosai legkésőbb az adott sorsolás napját követő 40 napon belül jelentkezhetnek.

Értékesítőhelyen, terminálon feladott játék esetén:

 • akciós nyeremény 200 ezer Ft alatt: Az átvételi igazolás terminálon keresztül történő beolvasását követően bármely terminállal rendelkező értékesítőhelyen felvehető. (Játékoskártyával vásárolt játék esetén, amennyiben a kártyához biztonsági szint is beállításra került, úgy a nyereményfelvételhez a Játékoskártyát is be kell mutatni.).
 • akciós nyeremény 200 ezer-5 millió Ft között:  A Szerencsejáték Zrt. bármely saját lottózójában (üzletkereső: itt) a nyertes átvételi igazolás terminálon keresztüli beolvastatásával és leadásával, nyereményigénylés alapján kerül átutalásra. (Amennyiben az átvételi igazolást a játékos a Szerencsejáték Zrt.-nek egyéb nyeremény igénylése keretében már átadta, akkor az átvételi igazolás átadását igazoló Nyereményigénylési lap „B” példányának bemutatásával.) A legfeljebb 400.000 Ft összegű nyeremények a nyertes átvételi igazolás terminálon keresztüli beolvastatásával a Szerencsejáték Zrt. bármely saját lottózójában készpénzben felvehetők vagy nyereményigénylés alapján átutaltathatók, illetve a kiemelt értékesítőhelyein készpénzben felvehetők.
 • akciós nyeremény 5 millió Ft felett: a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán leadott nyereményigénylés alapján.

Elektronikus fogadási rendszerben (Internet, Okoslottóval SMS) – belső egyenleg terhére vásárolt játék esetén:

 • akciós nyeremény 200 ezer Ft alatt: A Szerencsejáték Zrt. elektronikus fogadási rendszerében belső egyenlegre kerül kifizetésre.
 • akciós nyeremény 200 ezer-5 millió Ft között: nem szükséges nyereményigénylést benyújtani, a nyeremény a nyertes elektronikus fogadási rendszerben nyilvántartott bankszámlaszámára kerül átutalásra.
 • akciós nyeremény 5 millió Ft felett: a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán leadott nyereményigénylés benyújtása alapján, az ügyfél-azonosító szám megadásával, valamint – az elektronikus fogadási rendszerben nyilvántartott bankszámlaszám igazolására – bankszámlaszerződés vagy bankszámlakivonat bemutatásával.

SMS-ben (akár Okoslottóval) Mobil vásárlás igénybevételével esetén:

 • akciós nyeremény 200 ezer Ft alatt: a Szerencsejáték Zrt. által SMS-ben bekért és a játékos által SMS-ben megadott bankszámlára kerül átutalásra.
 • akciós nyeremény 200 ezer Ft felett: a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán leadott nyereményigénylés benyújtásával, a játék feladásakor használt üzembe helyezett SIM kártya bemutatásával.

ATM-en vásárolt játék esetén:

 • akciós nyeremény 200 ezer Ft alatt: a Szerencsejáték Zrt. által SMS-ben bekért és a játékos által SMS-ben megadott bankszámlára kerül átutalásra.
 • akciós nagynyeremény 200 ezer Ft felett: a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán leadott nyereményigénylés benyújtásával, a nyertes játék kifizetéséhez használt bankkártyának, valamint annak az üzembe helyezett SIM-kártyának a bemutatásával, amelyhez tartozó telefonszám az ATM-en való regisztrációkor megadásra került.

További információk

Az akció részleteiről, a sorsolásokról, és a nyeremények átvételéről részletes tájékoztatást a Részvételi feltételekben olvashatsz, vagy a 06-80-313-313 zöld számon érdeklődhetsz 2019. október 11-22-ig, a hét minden napján 7 és 23 óra között.

Az akció RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI (JPG) >

Várjuk a kommentedet!
Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 42. hét: 2019.10.16

Nescafé Dolce Gusto nyereményjáték – töltsd fel a kódot és nyerj! A játék december 15-ig tart!