in

OIL! nyereményjáték: gyűjtsd a pecséteket és nyerj! A játék augusztus 30-ig tart!

Hirdetés

OIL! nyereményjáték – TANKOLJ NÁLUNK NATURTEX TERMÉKEKÉRT!

Tankolj közel 50 hazai OIL! töltőállomáson megbízhatóan jó minőségű üzemanyagot! Élj kedvezményeikkel és játssz nyereményekért!

Sorsolás: 2020. szeptember 7.
Pecsétgyűjtés időszaka: május 7-augusztus 30. Beváltás időszaka: 2020. május 7-től az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2020. szeptember 6-ig.
10 db pecsétet tartalmazó gyűjtőfüzet bemutatásával kérd el kuponkártyádat a hozzád legközelebb eső OIL! töltőállomáson. Kapard le a szürke mezőt és az ott megjelenő kóddal:

OIL! nyereményjáték Regisztráció

JÁTSSZ és nyerd meg a Bosch szerszámok egyikét!
A játék október 20-ig tart!

PECSÉTGYŰJTÉS MENETE:

 1. Tankolj 2020. május 7-augusztus 30. között bármelyik OIL! töltőállomáson megbízhatóan jó minőségű üzemanyagot.
 2. Az OIL! töltőállomások listája megtalálható a www.oil-benzinkutak.hu weboldalon.
 3. Minden üzemanyagra elköltött (nyugtán szereplő) bruttó 2000 Ft vásárlás után 1 db OIL! pecsétet adunk, amelyet a gyűjtőfüzetben gyűjthetsz.
 4. A pecsétek a vásárlással egy időben kerülnek átadásra, később azok nem igényelhetőek.
 5. Egy vásárlás alkalmával maximum 10 db pecsét kapható.
 6. Gyűjts össze egy gyűjtőfüzetben 10 db pecsétet és megvásárolhatod a promócióban résztvevő Naturtex által forgalmazott termékek egyikét a feltüntetett kedvezményes áron. A pecsétek kizárólag gyűjtőfüzetbe pecsételve válthatók be.
 7. Vásárláshoz add le a kiválasztott termék mellett feltüntetett számú, sértetlen állapotú pecsétet tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt. Amennyiben a termék nincs készleten az adott töltőállomáson, úgy lehetőség van azt online, a www.oil-benzinkutak.hu oldalon megvásárolni és akár házhoz rendelni, vagy a helyszínen szállítási díj nélkül megrendelni, mely 7 napon belül személyesen átvehető annál az OIL! kútnál, ahol a rendelést felvették.
 8. Az adott termék kizárólag a mellette meghatározott számú pecsétek és kedvezményes vételár megfizetése ellenében vehető át a pénztárnál.
 9. Amennyiben 10 pecsétnél beváltod a gyűjtőfüzetet, további pecsétek gyűjtését egy új gyűjtőfüzetben kezdheted újra. A külön gyűjtőfüzetekben összegyűjtött pecsétek nem vonhatók össze.
 10. A pecsétek készpénzre nem válthatók, és csak ezen promócióban használhatók fel.
 11. Csak ép, sértetlen állapotú gyűjtőfüzetek, illetve pecsétek válthatók be; visszaélés gyanúja esetén a töltőállomás jogosult megtagadni a kedvezmények érvényesítését.
 12. A promócióban részt vevő termékek pecsétek nélkül is megvásárolhatók, az adott termék mellett feltüntetett teljes fogyasztói áron, a töltőállomásokon és online, a weboldalunkon.
 13. A kedvezmények feltüntetett mértéke egész számra kerekített százalék, és az adott termékek mellett meghatározott teljes fogyasztói árhoz képest értelmezendő.
 14. Kérjük tájékozódj az aktuális játékszabályzatról a promócióban részt vevő OIL! töltőállomásokon, valamint a www.oil-benzinkutak.hu weboldalon. A promócióban történő részvétel útján megerősíted, hogy megismerted és elfogadod a játékszabályzatban foglaltakat.
 15. Az adott termékhez kapcsolódó szavatossági, illetve jótállási igényeket, illetve azok érvényesíthetőségét a játékszabályzat tartalmazza.
 16. Javasoljuk, hogy a pecséteket folyamatosan váltsd be, és ne halaszd a promóció végére a termékek kedvezményes megvásárlását, hiszen azok a készlet erejéig érhetők el.
 17. Fenntartjuk a változtatás jogát a sorsolás menetét, időpontját, a promócióban részt vevő termékek színét és azok fogyasztói árát illetően. Kérjük, hogy az aktuális terméklistáról tájékozódj a www.oil-benzinkutak.hu weboldalon.
 18. A képek illusztrációk, nem mutatják a termékek valós méretét.
 19. Az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. Jogi út kizárva.
 20. A promóció szervezője fenntartja a jogot, hogy a promóciót felfüggessze, vagy megszüntesse, amennyiben annak folytatása rajta kívül álló okok miatt nem lehetséges.

A promócióban részt vevő OIL! töltőállomások listája itt:

A sorsolással, promócióval és a nyereményekkel kapcsolatos részletek megtalálhatóak a játékszabályzatban IDE kattintva.

Szólj hozzá!

Heineken nyereményjáték – Vidd haza a nyarat! A játék augusztus 12-ig tart!

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 33. hét: 2020.08.12.