in

Ő lett a The Voice 2023 nyertese

Ő lett a The Voice 2023 nyertese!

Fergeteges produkciókkal és hatalmas show-val ért véget a The Voice az RTL-en. A Fináléban Miklósa Erika csapatából Szakács Erika kapta a legtöbb szavazatott, így ő zsebelte be a 36millió forintos fődíjat. A The Voice Fináléjába Kovács Harmat, Kovács Aliz és Szakács Erika három produkcióval készültek.

Egy vadonatúj saját dallal, egy duettel, amit a coachukkal énekeltek, majd azzal a számmal, amit a Válogatón is előadtak és ami alapján a coachok úgy döntöttek, hogy megfordulnak a székekkel.

A nézők a Fináléban 2 körben adhatták le a szavazataikat, az első körben az elhangzó kilenc produkció alatt végig tudtak szavazni rtl.huapplikáción, a szavazas.rtl.hu oldalon és sms-ben.

Az első körös szavazás lezárása után pedig az a versenyző, aki a legkevesebb szavazatot kapta kiesett a versenyből, így Kovács Harmat lett a The Voice 3. helyezettje.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Ezután a TOP2 versenyzőre elindult a második körös szavazást, aminek a végén kiderül, hogy a második helyezett Kovács Aliz lett és Szakács Erika nyerte a The Voice győztese címet és az ezzel járó hatalmas, 36 millió forintos összeget!

Ő lett a 2023-as The Voice győztese

Miután kiderült, hogy Kovács Harmat a harmadik helyen végzett, Kovács Aliz és Szakács Erika került a győzelem kapujába, ám csak egyikük emelhette a magasba a The Voice trófeáját, és gazdagodhatott 36 millió forinttal.

Szólj hozzá!

Megvan a The Voice 2023 győztese!

LEGO® Masters Hungary 2023: Az építkezés megkezdődött!