in

Ő A Konyhafőnök VIP 2019 győztese

Hirdetés
Hirdetés

30 adás, 6 hét, megannyi konyhában töltött óra: Sztarenki Dóra, Rácz Jenő versenyzője A Konyhafőnök VIP 4. évadának győztese és a 10 millió forint birtokosa!

A Fináléban korábbi sztárversenyzők segítségével kellett a már szokásosnak számító három fogásos menüsort előállítani. 3 előétel, 3 főétel és 3 desszert. Sárközi Ákos versenyzője Róka Adri, akinek csapatában végül Domokos Laci és Görgényi Fruzsi szerepelt, Rácz Jenő mentoráltja Sztarenki Dóri, akivel Sipos Tomi és Rippel Feri főzött együtt.

A Finálé zsűrije ezúttal is kiegészült a korábbi vendégzsűri tagjaival: Niszkács Anna, Kovács Kristóf és Molnár Attila segítette a Michelin-csillagos séfek, valamint Fördős Zé döntését.

Sztarenki Dóri lett a Konyhafőnök VIP – Terítéken a sztárok győztese! – https://rtl.hu/rtlklub/akonyhafonok-vip/finale-eredmenyhirdetes-gyoztes-sztarenki-dora-racz-jeno-2019

A háromórás főzés és a kóstolás után eljött a pillanat: Zé bejelentette, hogy Sztarenki Dóri lett az évad legjobbja!

Sztarenki Dóri eufórikus állapotba került a győzelemtől

A színésznő alig tudott szóhoz jutni a döbbenettől, ráadásul a mentora, Rácz Jenő is libabőrös lett… Vajon hogyan emlékszik vissza Dóri az elmúlt 6 hét küzdelmeire?

Jöhetnek a hozzászólások

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 51. hét: 2019.12.18

ötös lottó nyerőszámai

Az Ötöslottó 2019. december 21-ei – 51. hét nyerőszámai