in ,

Ő a Konyhafőnök nyertese!

Hirdetés
Hirdetés

A Fináléval lezárult a hat hét küzdelme! A zsűri döntése alapján a Konyhafőnök címet és a 10 millió forintot Böröcz Zsófia nyerte!

Feszülten vágtak neki a versenyzők a három órás főzésnek.

A Fináléba jutott Böröcz Zsófinak és Hódosi Máténak 3-3-3 tányéron, egy három fogásos menüt – előételt, főételt és desszertet- kellett a zsűri asztalára vinni, amihez régi versenytársaik személyében segítséget is kaptak.

A közös egyezkedés után Zsófi Péterrel és a rizikósabb segítőnek tűnő Dáviddal, míg Máté a volt csapattársával, Orsival és Péterrel kezdett a jól megtervezett ételek elkészítéséhez.

Íme a két finalista csapat: Zsófi és Máté választottak!

A háromórás főzés pont olyan érzelmi hullámvasútnak bizonyult, mint maga a verseny az elmúlt hetekben. Az egyik pillanatban még nyugodtan irányították a munkát a fináléba jutottak, a másik pillanatban pedig úgy tűnt, hogy összeomlanak a terveik és azokkal együtt a győzelmi esélyeik is.

Máté a zöldségropogóssal folytatott küzdelmet, míg Zsófi számításait a panna cotta próbálta meg keresztül húzni, de a versenyzők kreativitása, kitartása és időnként a Séf támogatása a tányérokra segítette az ételeket, amiket a zsűri a játékosok jelenlétében kóstolt végig.

Zsófi: „Nagyon kivagyok, szükségem van rátok!”

Máté szíve szerint mindent egyedül csinált volna végig

Kóstold végig a zsűrivel Máté finálés menüsorát!

Kóstold végig a zsűrivel Zsófi finálés menüsorát!

A Fináléban és az elmúlt hetekben nyújtott teljesítménye alapján a zsűri Böröcz Zsófinak ítélte oda a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot, de Hódosi Máté sem volt csalódott, mivel Rácz Jenő séf jelezte neki, hogy mindig szívesen látja a konyháján, bárhol is dolgozzon a világban, így Máténak már egy sanghaji lehetőség adott.

A Konyhafőnök győztese nem más, mint: Böröcz Zsófi!

A verseny folytatódik!

Május 7-től kezdődik a Szuperdöntő, amikor a műsor előző évadainak, a nézők által beszavazott ex-középdöntősei mérik össze a tudásukat a konyhában, és kapnak lehetőséget arra, hogy öt nap alatt megszerezzék a Konyhafőnök címet és a 10 millió forintot.

Várjuk a kommentedet!
Burger King nyereményjáték - Irány Miami

Burger King nyereményjáték – Irány Miami

Nívea nyereményjáték - nyerj utat a Kanári-szigetekre

Nívea nyereményjáték – nyerj utat a Kanári-szigetekre