in

Nyerő Páros 2022 első adás: Détár Enikőék feladni kényszerültek a versenyt!

Nyerő Páros 2022: Détár Enikőék feladni kényszerültek a versenyt!

Elindult a Nyerő Páros hatodik évada: újabb nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára. A műsorvezető Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter már az első napon próbára tette a beköltözőket, ráadásul a nap vége nem várt fordulatot tartogatott.

Muri Enikő már az első percben kiakadt: Tóth Szabi nem törölte az exével közös képeket Facebookról

A Nyerő Páros vadonatúj évadának első beköltözői az X-Faktor második szériájának ezüstérmese, Muri Enikő – aki ötödik éve a Sugarloaf tagja –, valamint a zenekar alapító gitárosa, Tóth Szabi. Párkapcsolatukat egészen mostanáig nem verték nagy dobra, így a közösségi oldalakon sem posztoltak szerelmükről.

Hódi Pamela nem hitt a fülének, amikor a párja róla beszélt

Az influenszer édesanya Bencét tartja a világ legjobb édesapjának, az építési vállalkozó azonban meglepő jellemzést adott Pameláról, akivel rengeteget szoktak játszani szabadidejükben.

“Kapcsolatunk mozgatórugója a három gyerek” – Lotfi Begit kizökkentette az ikrek érkezése

Begi és Réka nyolc éve házasok, az utóbbi időben azonban nem sok minőségi időt tudtak kettesben tölteni a gyerekek és a DJ munkamániája miatt. A változást a Nyerő Párostól várják.

Zdroba Patrikék hevesen szeretik: „Nem telt el úgy nap, hogy ne estünk volna egymásnak”

Az X-Faktor felfedezettje és szerelme a tehetségkutatónak köszönhetően ismerkedtek meg. Patrik és Betti úgy érzik, hogy ez talán az a műsor lehet, ahol elsők lehetnek, és így végre megláthatják az emberek a férfit Patrikban.

Détár Enikő párja 15 kilót fogyott a Nyerő Páros miatt

A színésznő kedvese egy igazi rajongó típus, aki romantikus meglepetésekkel bombázza Enikőt. Péter – aki a műsorra léböjtkúrával hozta formába magát – bemutatkozó kisfilmjükben is megríkatta szerelmét egy megható verssel.

„2 év után még mindig remeg a térdem, ha találkozunk” – Törőcsik Dani távkapcsolatban él Beával
Mivel Dani tetoválóként utazó életet él, ezért sok időt töltenek külön szerelmével. Szeretetnyelvükről bemutatkozó kisfilmjükben meséltek részletesen.

„Flúgosak vagyunk” – így jellemzi a kapcsolatát Madár Veronika és Landor Richárd

A színésznő és egykori vadászpilóta kedvese 15 éve alkotnak egy párt. Kapcsolatukban meghatározó szerepet tölt be a szeretet, a bizalom és a humor, amiről kisfilmjükben is tanúbizonyságot tettek.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt érkezésére mindenki felkapta a fejét a Nyerő Páros villában

Csilla és Zsolt 9 éve alkotnak egy párt, a vállalkozó pedig már „lefoglalózta” az influenszert. Párosuk utolsóként lépte át a villa kapuit, odabent pedig hatalmas meglepetésben volt részük.

„Nem lehetsz ennyire hülye!” – Sebestyén Balázs idén sem kíméli Kabát Petit

A Nyerő Páros műsorvezetője a kreativitás szívcsakrájában fogadta Kabát Petit, akinek többek között egy plazmagömbbel, egy székkel, egy telefonnal, sőt még egy bilinccsel is meggyűlt a baja.

Tóth Szabi beszólt Hódi Pamela párjának: „Még nem is húzogattad a csattogós lepkét, én akkor már fent álltam a színpadon”

Már a beköltözés napján elindult a taktikázás és a beszólogatás a Nyerő Páros villában. Tóth Szabi és Tóth Bence kicsit egymásnak is feszültek a konyhában, majd Enikővel megkörnyékezték Lotfi Begiéket egy lehetséges szövetség reményében.

„Kiszakad az implantátumom” – furcsa érdekességek láttak napvilágot a reptérre siető párokról
A Nyerő Páros hatodik évada egy közös játékkal indult, amiből többek között az is kiderült, hogyan becézték Megyeri Csillát az iskolában, hány kapcsolata volt eddig Muri Enikőnek, miért késett el Madár Veronika az első Richárddal közös randiról, miért fordult fel Tóth Bence gyomra Pamela főztjétől, és miért akadt ki Lotfi Begi kedvese római utazásukon.

Détár Enikőék feladták a Nyerő Párost az első napon – Péterre sürgős műtét vár

A színésznő párja szerette volna bebizonyítani, hogy megérdemli azt a csúcsnyereményt, amit nyolc és fél éve megszerzett magának Enikő személyében.

A beköltözés napján azonban kiújult Péter köldöksérve, ezért bár nem így tervezték, de kénytelenek voltak elbúcsúzni a játéktól.

Míg Hódi Pameláék privát házat kaptak, Zdroba Patrikék a szabad ég alá kényszerültek
Az első játék eredménye alapján kiosztásra kerültek a szobák a párok között. Lotfi Begiék Megyeri Csilláékkal osztozkodnak, Törőcsik Daniék elnyerték az álomszobát, Zdroba Patrikék és Madár Veronikáék pedig alvás előtt a csillagokat csodálhatják. A videóból kiderül, hogy ki melyik lakhelyet kapta, és hogy hogyan fogadták a párok a leosztást.

Szólj hozzá!

Olajbázis nyereményjáték 2022 – nyerj 500 ezer forintot!

EcoFamily nyereményjáték 2022 – Álomautó családi kirándulásokhoz: a játék szeptember 30-ig tart!