in

Nyerő páros 2022 4. rész – nézd online

Nyerő páros 2022 4. rész – nézd online.

Szeptember 19-től hétköznap esténként újabb nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára.

A műsorvezető Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter a jól megszokott humor mellett izgalommal, drámával, feszültséggel és elképesztő feladatokkal várja a nézőket.

Sebestyén Balázs az idei évadban is a legkeményebb próbatételek elé állítja a szerelmeseket, akiknek vadonatúj játékokban kell megküzdeniük. A műsorvezető lelkes segítője ezúttal is Kabát Peti lesz, aki a tőle megszokott módon az idei évadban is a humor állandó forrása marad.

A Nyerő Párosban a győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki jól ismeri párját, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint a bravúros feladatokban.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A párok azonban nemcsak magukért, hanem egymás ellen is játszanak, ugyanis bizonyos feladatokban lehetőségük lesz akadályozni, hátráltatni az ellenfelet. Emellett a szerelmeseknek a villában is ügyesen kell taktikázniuk, hiszen mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot, és övék legyen a Nyerő Páros trófea.

Bővebb – Nyerő páros 2022 4. rész

Ez a cikk Nyerő páros 2022 4. rész – nézd online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Nyerő páros 2022 3. rész – nézd online

Nyerő páros 2022 5. rész – nézd online