in

Nyerő páros 2018 szereplő – Tokár Tamás és Kovács Dorottya

Hirdetés

Jöjjön a Nyerő páros 2018 újabb szereplői – íme néhány érdekesség a Tokár Tamás és Kovács Dorottya párosról.

Mióta vannak együtt?
Két és fél éve vannak együtt.

Mi a foglalkozásuk?
Dóri influencer, Tomi műsorvezető, és mindketten youtuberek.

Mik a legjellemzőbb tulajdonságaik?
Dóri igazi művészlélek; kreatív, álmodozó, végtelenül érzelmes. Tomi imádja a humort, ami nagyban segítheti bizonyos helyzetek kezelését, maximalista és rá is jellemző a kreativitás. Többek között az is közös ismertető jelük, hogy imádják a cicákat.

Hogyan ismerkedtek meg?
Interneten „találtak egymásra”. Az első randit sűrű egymásutánban követte a többi. Úgy érzik, hogy megtalálták az igazit, aminek ékes bizonyítéka, hogy nemrég Tomi megkérte Dóri kezét.

Milyen a kapcsolatuk?
Mesébe illő a kapcsolatuk, úgy érzik, hogy megtalálták a másik felüket. Ahogy ők mondják; ugyanolyanok, csak az egyik fiú, a másik lány.

Mi a hobbijuk?
Szeretik az utazást és az azzal járó kalandozásokat, valamint a görkorizást. Dóri szenvedélye a fotózás és a divat, valamint abban a szerencsés helyzetben van, hogy a munkája a hobbija. Tomi odavan a legoért.

Mitől félnek?
Dóri esetében széles a skála, mivel saját bevallása szerint mindentől fél. Tomi igyekszik kerülni az olyan sötét helyeket, ahol nem ismeri ki magát, mivel ez bizonytalanná teszi, valamint tart a magasságtól.

Miben jók?
Tökéletesen egymásra hangolódtak, érzik és tudják egymás gondolatait annyira, hogy akár be is tudják fejezni a másik elkezdett mondatát, továbbá meg tudnak csillanni a kreativitást, stílusérzéket igénylő feladatokban.

Szólj hozzá!
Jöjjön a Nyerő páros 2018 újabb szereplői - íme néhány érdekesség a Kefir és Mihalyi Mariann párosról.

Nyerő páros 2018 szereplő – Kefir és Mihalyi Mariann

Nyerő páros 2018 szereplő – Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc