in ,

Nyerj véradással! A játék szeptember 2-ig tart

Hirdetés

Nyerj véradással! A játék szeptember 2-ig tart.

Pályázz a nyereményekre

Töltsd fel a véradáson kapott nyereményszelvényen szereplő kódot, hogy eséllyel pályázz értékes véradó nyereménycsomagjainkra.

A Játékban kizárólag magyarországi lakhellyel rendelkező, 18 és 65 év közötti, a 7. pontban meghatározott személyek körébe nem eső, természetes személyek vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt részt vesznek a Magyar Vöröskereszt, vagy az Országos Vérellátó Szolgálat által szervezett véradások valamelyikén, majd az ott kapott szelvényen szereplő egyedi kód, továbbá személyes adatainak megadásával regisztrál a játékra www.voroskereszt.hu/nyar weboldalon.

Nyeremények

Egy szerencsés véradó a Tesco Magyarország felajánlásából egy nagyképernyős televíziót nyerhet.
Havonta egy fő egy 2 személyre szóló 3 nap/2 éjszakás exkluzív wellness élménycsomagot nyerhet. A 9 magyarországi szálláshelyen felhasználható utalvány – 2018 év végéig érvényes

Hetente egy szerencsés nyertes egy véradó élménycsomagot nyer, amely az alábbiakat tartalmazza:

Hetente egy véradó páros belépőt nyer a Budapest Park egyik koncertjére. A Budapest Park belépő mellé heti nyertes egy páros borkóstolót is kap a badacsonyi Laposa Birtokon.
A Budapest Park belépő és a Laposa borkóstoló mellett a heti nyertes egy páros belépőt is haza vihet, melyet a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban válthat be.

A nyereményjáték időtartama: 2018. június 18. – 2018. szeptember 2.

Kódfeltöltés

Szólj hozzá!
Varta nyereményjáték - nyerj robogót: a játék augusztus 8-ig tart

Varta nyereményjáték – nyerj robogót: a játék augusztus 8-ig tart

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 32. hét: 2018.08.08