in ,

Nyerj jegyet a Nitro Circus budapesti showjájra

Hirdetés

Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.” Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán.

Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását.

A show keretében láthatunk majd hómobilokat, quadokat, tandem krosszmotorokat, minimotorokat, és még sok más érdekességet. A műsorban szerepelnek majd őrült tárgyak, többek között kerekeken guruló hűtőszekrény és fürdőkád, de egy lustálkodásra szánt heverő is megjelenik.

Megtetszett? Nyerj belépőt! Nincs más dolgod, mint hogy iratkozz fel hírlevélre itt, vagy a www.bestbyte.hu webshop jobb oldalán mindig megtalálható hírlevél feliratkozó dobozban, 2015.06.02 és 11. között, és részt vehetsz a sorsoláson, ahol 5 db páros Nitro Circus jegy talál gazdára!

A nyereményjáték szabályzatáért kattints ide.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

VeszprémFest 2015: Nyerj belépőjegyet

Légy a Sony Xperia Fesztiválhőse, és nyerj